Ga terug
+ servings
Print
Enchiladas

Enchiladas

Ultiem restjes management

Gang Diner, Lunch
Keuken Budget, Mexicaans
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 10 minuten
Aantal 2 Personen

Ingredienten

  • 4 koude pannenkoeken
  • kliekjes chili con carne
  • handje geraspte kaas

Bereidingswijze

  1. Leg een pannenkoek op een bord.
  2. Bak de chili con carne op.
  3. Leg over de lengte van de pannenkoek een laag chili con carne in het midden.
  4. Rol de pannenkoek op met de vulling.
  5. Leg de rollen in een koekenpan en bestrooi met de geraspte kaas.
  6. Laat met het deksel op de pan gedurende ongeveer 10 minuten de kaas smelten.

Tip(s) van de chef

  • Wil je de enchilladas in de oven maken, volg dan dezelfde stappen maar leg de enchilladas in een ovenschaal. Bak ze in 10 tot 12 minuten in de oven op 175 graden. Wil je de chili con carne koud in de pannenkoeken rollen en de schaal helemaal koud in de oven schuiven, bak de enchilladas dan 15 tot 20 minuten op 175 graden. Houdt wel in de gaten dat de geraspte kaas dan niet verbrandt.