Print
Taartbodem van Bastogne koeken | TalkNomzToMe.nl

Taartbodem van Bastogne koeken (No bake!)

Koekje erbij?

Gang Desert
Keuken Nederlands
Voorbereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 5 minuten
Aantal 1 taartbodem

Ingredienten

  • 260 gram imitatie Bastogne koeken. (Eén heel pak)
  • 90 gram roomboter
  • Bakpapier
  • Springvorm met een diameter van 26 centimeter

Bereidingswijze

  1. Maal de Bastogne koeken fijn in de keukenmachine of verkruimel ze met de hand of met een deegroller.
  2. Doe de koekkruimels in een kom.
  3. Smelt de roomboter en voeg deze toe aan de koekkruimels.
  4. Schep alles goed door en zet het mengsel even opzij.
  5. Bekleed de bodem van de springvorm met bakpapier.
  6. Stort het koekkruimel mengsel in de springvorm, verdeel de kruimels over de bodem en druk ze aan met de bolle kant van een lepel.
  7. Zet de bodem een uurtje in de koelkast voor je hem gaat beleggen/vullen met de taart van je keuze.

Tip(s) van de chef