Ga terug
–+ servings
Print
Smokey Worcestershire Kipburger

Smokey Worcestershire Kipburger

Zeer weinig vlieguren heeft deze kip gehad.

Gang BBQ, Diner, Hapjes, Lunch
Keuken Amerikaans, Fusion
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 15 minuten
Aantal 2 Personen

Ingredienten

  • 300 gram kip gehakt.
  • 1/2 ei.
  • 4 eetlepels paneermeel.
  • 1/2 theelepel kerrie poeder.
  • 1 theelepel knoflook poeder.
  • 1/2 theelepel gerookt paprika poeder.
  • 1/2 theelepel Worcestershire saus.
  • 1/2 theelepel Tabasco.
  • Zout
  • Peper

Bereidingswijze

  1. Doe het kip gehakt in een mengschaal.
  2. Voeg alle overige ingrediënten toe.
  3. Goed mengen.
  4. Burgers vormen.
  5. Burgers bakken of grillen.

Tip(s) van de chef

  • Mocht je de burgers op een barbecue gaan grillen houd er dan rekening mee dat de baktijd aardig verkort word als de kolen nog heel warm zijn.
  • Heb je niks met kip? Geen probleem! Probeer het recept eens uit met rundergehakt.