Print Smokey Worcestershire Kipburger
Zeer weinig vlieguren heeft deze kip gehad.
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 15 minuten
- 300 gram kip gehakt.
- 1/2 ei.
- 4 eetlepels paneermeel.
- 1/2 theelepel kerrie poeder.
- 1 theelepel knoflook poeder.
- 1/2 theelepel gerookt paprika poeder.
- 1/2 theelepel Worcestershire saus.
- 1/2 theelepel Tabasco.
- Zout
- Peper
-
Doe het kip gehakt in een mengschaal.
-
Voeg alle overige ingrediënten toe.
-
Goed mengen.
-
Burgers vormen.
-
Burgers bakken of grillen.
- Mocht je de burgers op een barbecue gaan grillen houd er dan rekening mee dat de baktijd aardig verkort word als de kolen nog heel warm zijn.
- Heb je niks met kip? Geen probleem! Probeer het recept eens uit met rundergehakt.