Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Print
Pasta met champignons
Snel, makkelijk en budget!
Gang
Diner, Lunch
Keuken
Budget, Italiaans
Voorbereidingstijd
5
minuten
Bereidingstijd
10
minuten
Totale tijd
15
minuten
Aantal
2
Ingredienten
250
gr.
verse gevulde pasta
125
ml.
kook room
125
gr.
champignons
1
ui
1
teen knoflook
of een halve theelepel knoflook poeder
1
tl.
geconcentreerde tomaten puree
1/4
zakje geraspte kaas
10
gr
gedroogde oregano
als je het in huis hebt
Zout
Peper
Bereidingswijze
Snijd de champignons in plakjes
Snipper de ui en knoflook
Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking
Fruit in een koekenpan de ui
Voeg zodra de ui glazig is de champignons toe en bak ze licht bruin
Voeg de knoflook toe (als je poeder gebruikt sla je deze stap over)
Voeg de kookroom en tomaten puree toe in de koekenpan en roer alles goed door tot er een egale saus vormt
Smaak af met zout, peper (en knoflook poeder als je geen verse gebruikt)
Pasta afgieten en serveren maar
Tip(s) van de chef
Mocht je saus te veel indikken gebruik dan een scheutje water om het te verdunnen.