Ga terug
+ servings
Print
Gevulde Pasta met Tomaat Champignon Roomsaus

Pasta met champignons

Snel, makkelijk en budget!

Gang Diner, Lunch
Keuken Budget, Italiaans
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 15 minuten
Aantal 2

Ingredienten

  • 250 gr. verse gevulde pasta
  • 125 ml. kook room
  • 125 gr. champignons
  • 1 ui
  • 1 teen knoflook of een halve theelepel knoflook poeder
  • 1 tl. geconcentreerde tomaten puree
  • 1/4 zakje geraspte kaas
  • 10 gr gedroogde oregano als je het in huis hebt
  • Zout
  • Peper

Bereidingswijze

  1. Snijd de champignons in plakjes
  2. Snipper de ui en knoflook
  3. Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking
  4. Fruit in een koekenpan de ui
  5. Voeg zodra de ui glazig is de champignons toe en bak ze licht bruin
  6. Voeg de knoflook toe (als je poeder gebruikt sla je deze stap over)
  7. Voeg de kookroom en tomaten puree toe in de koekenpan en roer alles goed door tot er een egale saus vormt
  8. Smaak af met zout, peper (en knoflook poeder als je geen verse gebruikt)
  9. Pasta afgieten en serveren maar

Tip(s) van de chef

  • Mocht je saus te veel indikken gebruik dan een scheutje water om het te verdunnen.