Klop van de bloem, melk, bakpoeder en vanillesuiker een glad beslag.
Voeg de kokos en de rijst toe, schep alles goed dooreen en laat het beslag vijf minuten rusten.
Verhit olie in een koekenpan.
Schep drie porties beslag in de pan en bak de rijstpannenkoekjes aan beide zijden goudbruin.
Herhaal dit tot het beslag op is.
Serveer de rijstpannenkoekjes met bosbessen en bestrooi met extra kokos.
Tip(s) van de chef
Deze rijstpannenkoekjes zijn heerlijk als ontbijt of lunch. Ze laten zich heel gemakkelijk invriezen, dus ze zijn ook gemakkelijk voor te bereiden voor de momenten dat je weinig tijd hebt. Haal de pannenkoekjes uit de vriezer en laat ze, geheel of gedeeltelijk, ontdooien. Toast ze in een warme pan op laag vuur aan beide zijden zodat ze weer lekker warm zijn.
Als je wilt kun je de bosbessen ook aan het beslag toevoegen en ze meebakken in de rijstpannenkoekjes.