-
Snijdt de uien in halve maantjes.
-
Bestrooi de sucadelappen aan beide zijden met peper en zout.
-
Laat een flinke klont roomboter smelten in de pan en bak de sucadelappen aan beide zijden bruin.
-
Haal de sucadelappen uit de pan en voeg de uien bij het bakvet.
-
Bak de uien zo'n 5 minuten in het bakvet zodat ze zacht en mooi bruin kleuren.
-
Voeg de bloem toe en bak dit een minuut onder voortdurend omscheppen mee.
-
Schenk de bouillon in de pan en voeg de wijn, tomatenpuree en laurierblaadjes toe.
-
Roer alles goed door en breng aan de kook.
-
Leg de sucadelappen terug in het vocht en zet de pan afgedekt op de kleinte pit terug.
-
Laat het vlees 2 tot 3 uur zachtjes sudderen.
-
Neem de sucadelappen uit de pan en pluis het vlees.
-
Doe het gepluisde vlees terug in de pan en schap alles nogmaals goed door.