Ga terug
+ servings
Print
Knackebrod Pizza

Knackebrod pizza met sla en feta

Gang Brunch, Hapjes, Lunch
Keuken Fusion, Italiaans
Voorbereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 5 minuten
Aantal 1 pizza

Ingredienten

  • 1 stuks Leksands knackebrod
  • 6 eetlepels tomatensaus
  • 5 plakken chorizo
  • 1 á 2 plakken Serranoham
  • 1 handje gemengde sla
  • 3 eetlepels fetakaas blokjes op olie
  • peper naar smaak

Bereidingswijze

  1. Bak de chorizo knapperig in een koekenpan. (Optioneel, je kunt de chorizo ook ongebakken als beleg gebruiken.)
  2. Besmeer het knackebrod met de tomatensaus.
  3. Beleg het knackebrod met de chorizo.
  4. Scheur de Serranoham in reepjes en verdeel dit over de pizza.
  5. Verdeel de sla over het knackebrod.
  6. Strooi de fetakaas blokjes over het knackebrod.
  7. Maak af met vers gemalen zwarte peper.

Tip(s) van de chef

  • Als vlees beleg kun je natuurlijk ook kiezen voor salami of ham.
  • Niet zo'n fan van fetakaas, gebruik dan gewone geraspte kaas.