Print Knackebrod pizza met sla en feta
Voorbereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 5 minuten
- 1 stuks Leksands knackebrod
- 6 eetlepels tomatensaus
- 5 plakken chorizo
- 1 á 2 plakken Serranoham
- 1 handje gemengde sla
- 3 eetlepels fetakaas blokjes op olie
- peper naar smaak
-
Bak de chorizo knapperig in een koekenpan. (Optioneel, je kunt de chorizo ook ongebakken als beleg gebruiken.)
-
Besmeer het knackebrod met de tomatensaus.
-
Beleg het knackebrod met de chorizo.
-
Scheur de Serranoham in reepjes en verdeel dit over de pizza.
-
Verdeel de sla over het knackebrod.
-
Strooi de fetakaas blokjes over het knackebrod.
-
Maak af met vers gemalen zwarte peper.
- Als vlees beleg kun je natuurlijk ook kiezen voor salami of ham.
- Niet zo'n fan van fetakaas, gebruik dan gewone geraspte kaas.