Print French Toast roll-ups met aardbeien
Want wie houdt er nu niet van aardbeien?
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 15 minuten
- 12 sneden vers witbrood
- 150 gram roomkaas
- 15 stuks aardbeien
- Enkele eetlepels kanaalsuiker
-
Snijdt de korsten van de sneden brood af en gebruik de korsten voor iets anders.
-
Maak de aardbeien schoon en snijdt ze in kleine blokjes.
-
Rol het brood plat met een deegroller.
-
Besmeer het platgerolde brood met de roomkaas.
-
Leg aan een zijde van het brood een schepje aardbeiblokjes en rol de aardbei op in het brood.
-
Maak zo twaalf rolletjes.
-
Strooi de kaneelsuiker op een bord en zet het bord klaar.
-
Laat een ruime klont boter smelten in een koekenpan en bak de broodrolletjes rondom bruin.
-
Rol de broodrolletjes direct uit de pan door de kaneelsuiker.
-
Serveer met verse aardbeien en slagroom.
- Als je van zoet houd kun je de roomkaas mengen met poedersuiker voor je het brood besmeert.
- Heb je geen verse aardbeien, of wil je nog sneller een lekker ontbijtje op tafel toveren, gebruik dan aardbeienjam met stukjes aardbei.