Comfort food voor gevorderden ;)
Leg het vlees in een mengschaal of bak.
Doe hier de olijfolie , gerookt paprika poeder, kerrie poeder, kaneel, zoet en peper over.
Alles goed door elkaar mengen tot het vlees goed bedekt is.
Laat het vlees 10 à 15 minuten marineren.
Snijd in de tussen tijd de wortels, uien en paprika's in redelijk grove stukken.
Bak het vlees in een koekepan op hoog vuur aan tot dat de buitenkant bruin is,
Laat het vlees even rusten op een snijplak of bord.
Bak in het overgebleven vlees vocht de groenten even kort aan.
In een braadpan op een hoog vuur de tomaten blokjes een beetje ontzuren.
Voeg het vlees, de groenten en de mango chutney toe aan de tomaten blokjes in de braadpan.
Flesje bier en de laurierblaadjes toevoegen aan het geheel.
Alles twee tot twee en een half uur op een laag vuur laten stoven.