-
Snijd de paprika in grove blokken.
-
Snijd de bos ui in ringen.
-
Snijd de bladeren van de paksoi fijn.
-
Snijd de stengels van de paksoi grof.
-
Snijd de knoflook en de peper fijn.
-
Snijd de biefstuk in blokken.
-
Meng de kruiden samen met de biefstuk in een mengschaal en zorg ervoor dat alles bedekt is.
-
Breng water aan de kook en kook de noedels volgens de instructies op de verpakking.
-
Zet een wok op hoog vuur en schenk er een goede scheut wok olie in.
-
Zodra de olie begint te walmen voeg je de garnalen,paprika en paksoi stengels toe.
-
Goed mengen tot de ingrediënten licht beginnen te verkleuren.
-
Voeg nu de biefstuk toe.
-
Goed mengen tot alles de juiste gaarheid heeft.
-
Voeg de paksoi bladen en de bosui ringen toe.
-
Even doorroeren.
-
Afblussen met soja saus.
-
Voeg de knoflook en de peper toe en roer dit door.
-
Giet de noedels af en opdienen maar!