Go Back
Print
Halloween Bark

Halloween bark – Halloween candytable

Griezelig lekker.

Gang Hapjes
Keuken Amerikaans, Fusion, Halloween, Nederlands
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 10 minuten
Aantal 2 Personen

Ingredienten

  • 250 gram pure chocolade
  • 1 Kit Kat in repen gebroken
  • klein schaaltje pretzels
  • snoep oogjes
  • klein schaaltje met oranje en gele M&M's
  • klein schaaltje witte chocolade hagelslag

Bereidingswijze

  1. Smelt de chocolade au bain marie.
  2. Giet de chocolade uit op een stuk bakpapier.
  3. Leg de repen KitKat op de gesmolten chocolade.
  4. Geef de pretzels een plaatsje op de gesmolten chocolade.
  5. Plaats de snoep oogjes, per paar of los van elkaar om het nog griezeliger te maken.
  6. Leg de M&M's tussen de overige versiering.
  7. Strooi de witte chocolade hagelslag over het geheel heen.
  8. Laat de chocolade afkoelen en uitharden.

Tip(s) van de chef

  • Candy corn is ook een leuk soort snoep om de Halloween bark mee te versieren. Vervang de M&M's door candy corn om een heel andere structuur te krijgen.
  • Je kunt de chocolade in de koelkast laten afkoelen en uitharden. Wil je de chocolade een wat vies en schimmelig uiterlijk geven zoals wij in dit recept hebben gedaan, want dat hoort stiekem wel bij Halloween, laat de chocolade dan gewoon op kamertemperatuur terugkoelen. Het duurt dan natuurlijk wel langer voor je de Halloween bark kunt eten!