• Spring naar de hoofdnavigatie
  • Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de eerste sidebar
  • Spring naar de voettekst

Talk Nomz To Me

All you need is good food and good company

  • Nomz
    • Bitesized Nomz
    • Bread Nomz
    • Budget Nomz
    • Copycat Nomz
    • Dippable Nomz
    • Drinkable Nomz
    • Festive Nomz
    • Fusion Nomz
    • Healthy Nomz
    • Liquid Nomz
    • Meaty Nomz
    • Mix Nomz
    • Naughty Nomz
    • Quick Nomz
    • Side Nomz
    • Underwater Nomz
    • Veggie Nomz
  • Nomzledge
    • Chef @ Work
    • De eetgewoonten van…
    • Nomz quizzes
    • Cheat sheets
  • Nomzquipment
    • Messen
    • Pannen
    • Tupperware
    • Electrisch
    • Niet electrisch
    • Wishnomz
  • Nomziquette
  • Nomzotheek
  • Wiznomz
    • Nomz Quotes
    • Cheat sheets
    • Nomz Weetjes
    • Tags
  • Places to Nom
  • De Nomznaisseurs
  • Nomzcabulaire
  • Zakelijk
  • In de media
  • Contact
  • Disclaimer
Je bent hier: Home / Nomz / Halloween bark – Halloween candytable

Halloween bark – Halloween candytable

oktober 20, 2016 By Linda Reageer

Naar recept gaan Recept afdrukken

Halloween Bark
Halloween bark was de eerste keer dat het gemaakt werd hier in huis een instant hit. De kindjes vonden het geweldig dat ze allemaal hun eigen stuk mochten maken en eigenlijk is het gewoon een heel leuk knutselprojectje voor de woensdagmiddag. Met als bonus dat je aan het eind van de middag een grote kan thee op tafel kunt zetten en je ongegeneerd kunt genieten van een overdosis chocolade.

Het leuke van deze Halloween bark is dat je hem helemaal kunt maken zoals je zelf wilt. Pure chocolade, melk chocolade of witte chocolade als basis en als versiering maar net waar je zin in hebt. Er is maar één must en dat zijn de snoep oogjes. Die maken er een echte Halloween traktatie van!

Zo maak je Halloween bark

Halloween bark

Smelt een tablet chocolade au bain marie of in de magnetron. De chocolade hoeft niet heet te worden, als hij gesmolten is en goed schenkbaar is het voldoende. Giet de chocolade uit op een stuk bakpapier. Wij houden ervan om de chocolade wat dunner uit te smeren. Als je liever een dikke laag chocolade als basis hebt is het verstandig om twee of zelfs drie tabletten chocolade te smelten. Zo kun je een dikke, chunky bark maken.

Als de chocolade is uitgegoten en eventueel wat dunner is uitgesmeerd kun je de chocolade meteen gaan beleggen met de versieringen. Breek een KitKat in vieren en leg de repen er op. Leg er tussendoor wat zoute pretzels en geef de snoep oogjes een plaatsje. Oranje en geel zijn natuurlijk echte Halloween kleuren, dus zoek deze kleuren uit de zak met M&M’s. De rest kun je meteen opsnoepen of bewaren om Pretzel monsters te maken. Als laatste leg je de M&M’s over de bark heen en bestrooi je alles met witte chocolade hagelslag.

Terwijl de chocolade afkoelt en uithardt komen de toppings vast te zitten zodat je de Halloween Bark straks gemakkelijk kunt snijden of breken zonder dat alles er van af valt.

Snoep smakelijk en happy haunting!

Halloween Bark
Print
Halloween bark – Halloween candytable
Voorbereidingstijd
5 min
Bereidingstijd
5 min
Totale tijd
10 min
 

Griezelig lekker.

Gang: Hapjes
Keuken: Amerikaans, Fusion, Halloween, Nederlands
Aantal: 2 Personen
Ingredienten
  • 250 gram pure chocolade
  • 1 Kit Kat in repen gebroken
  • klein schaaltje pretzels
  • snoep oogjes
  • klein schaaltje met oranje en gele M&M's
  • klein schaaltje witte chocolade hagelslag
Bereidingswijze
  1. Smelt de chocolade au bain marie.
  2. Giet de chocolade uit op een stuk bakpapier.
  3. Leg de repen KitKat op de gesmolten chocolade.
  4. Geef de pretzels een plaatsje op de gesmolten chocolade.
  5. Plaats de snoep oogjes, per paar of los van elkaar om het nog griezeliger te maken.
  6. Leg de M&M's tussen de overige versiering.
  7. Strooi de witte chocolade hagelslag over het geheel heen.
  8. Laat de chocolade afkoelen en uitharden.
Tip(s) van de chef
  • Candy corn is ook een leuk soort snoep om de Halloween bark mee te versieren. Vervang de M&M's door candy corn om een heel andere structuur te krijgen.
  • Je kunt de chocolade in de koelkast laten afkoelen en uitharden. Wil je de chocolade een wat vies en schimmelig uiterlijk geven zoals wij in dit recept hebben gedaan, want dat hoort stiekem wel bij Halloween, laat de chocolade dan gewoon op kamertemperatuur terugkoelen. Het duurt dan natuurlijk wel langer voor je de Halloween bark kunt eten!

 

Als je de keuken in gaat duiken om dit recept uit te gaan proberen dan zijn we natuurlijk heel erg benieuwd naar hoe het heeft gesmaakt. Geef dit recept een cijfer tussen de 1 en de 5 en help zo de foodgasm score te bepalen.

 

Foodgasm score 1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (Nog geen stemmen)
Laden...

Signed_Linda

Via Twitter , Facebook , Bloglovin’, Pinterest en Instagram kun je ons ook volgen. Vergeet ook niet om een comment achter te laten zodat we weten hoe je maaltijd heeft gesmaakt!

Delen:

  • Klik om te delen met Twitter (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om op Pinterest te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om op LinkedIn te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om te delen op WhatsApp (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Meer
  • Klik om dit te e-mailen naar een vriend (Wordt in een nieuw venster geopend)

Gerelateerd

Comments

comments

Categorie: Halloween, Hapjes, Naughty Nomz, Nomz Tags: Candy eyes, Candy table, Chocolade, Hagelslag, Halloween, KitKat, M&M's, Pretzels, Snoep oogjes, Snoeptafel

Vorig bericht: « Ook Bijstandsgerechten.nl spot de Eén kip, vijf maaltijden challenge
Volgend bericht: Toverstafjes – Halloween candytable »

Lees Interacties

Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Foodgasm score




CommentLuv badgeLaat meer berichten zien

Primaire Sidebar

What the Nomz?!

Nomz is slang voor eten. En wanneer je mensen met een voorliefde voor goede nomz en gezelligheid bij elkaar zet kan dat tot onverwachte dingen leiden. Zeker als ze zichzelf niet altijd even serieus nemen en het bereiden van eten net zo'n feestje is als genieten van iedere hap.

Leer ons beter kennen door de pagina De Nomznaisseurs te lezen en door lekker rond te snuffelen op Talk Nomz To Me. Wat iemand op zijn bord legt zegt veel over de persoon ;)

Oh, en als je een van onze recepten zelf uitprobeert vinden we het leuk als je die op social media deelt met #talknomz

Bring the Nomz,

Sergio, Linda en Chimaero

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter

Populairste recepten

  • Taartbodem van Bastogne koeken (No bake!)
    Taartbodem van Bastogne koeken (No bake!)
  • Pastasaus met bleekselderij en wortel
    Pastasaus met bleekselderij en wortel
  • Broodje zalm
    Broodje zalm
  • Gebakken aardappelen met boontjes en spek
    Gebakken aardappelen met boontjes en spek
  • Chinese nasi (Of zoals je hem bij de Chinees zou willen krijgen)
    Chinese nasi (Of zoals je hem bij de Chinees zou willen krijgen)
  • Tasnift (Marokkaans panbrood of omabrood)
    Tasnift (Marokkaans panbrood of omabrood)

Heimwee naar Portugal?

Klik hier om naar mijn MediaKit op de blogger MarktPlaats te gaan
mytaste.nl
mytaste.be

Footer

Wat begon als plagerij "Joh, ga anders bloggen als je het zo goed weet", is inmiddels een favoriete bezigheid.
Read More…

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter

Talk Nomz To Me op Instagram

     


Privacy en cookies: Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op deze site, ga je akkoord met het gebruik hiervan.
Voor meer informatie, onder andere over cookiebeheer, bekijk je: Cookiebeleid

Copyright 2015-2019 Traça

 

Reacties laden....