Ga terug
+ servings
Print
Oude Kaassalade met Zaanse venkelsambal

Oude kaassalade met Zaanse venkelsambal

Gang Dip, Hapjes
Keuken Fusion
Voorbereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 5 minuten
Aantal 4 personen

Ingredienten

  • 120 gram geraspte oude kaas
  • 1 stengel bleekselderij (circa 40 gram)
  • 3 eetlepels Griekse yoghurt
  • 3 eetleepels Zaanse mayonaise
  • 1 theelepel Zaanse venkelsambal
  • Peper en zout naar smaak

Bereidingswijze

  1. Snijdt de bleekselderij in kleine blokjes.
  2. Meng alle ingredienten in een kom.
  3. Serveer met crackertjes.

Tip(s) van de chef

  • Wees voorzichtig met de sambal. Deze geeft een behoorlijke kick.
  • Als je nog kaasrestanten in de koelkast hebt liggen kun je deze raspen en gebruiken voor de salade.