Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Print
Oude kaassalade met Zaanse venkelsambal
Gang
Dip, Hapjes
Keuken
Fusion
Voorbereidingstijd
5
minuten
Totale tijd
5
minuten
Aantal
4
personen
Ingredienten
120
gram
geraspte oude kaas
1
stengel
bleekselderij
(circa 40 gram)
3
eetlepels
Griekse yoghurt
3
eetleepels
Zaanse mayonaise
1
theelepel
Zaanse venkelsambal
Peper en zout naar smaak
Bereidingswijze
Snijdt de bleekselderij in kleine blokjes.
Meng alle ingredienten in een kom.
Serveer met crackertjes.
Tip(s) van de chef
Wees voorzichtig met de sambal. Deze geeft een behoorlijke kick.
Als je nog kaasrestanten in de koelkast hebt liggen kun je deze raspen en gebruiken voor de salade.