• Spring naar de hoofdnavigatie
  • Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de eerste sidebar
  • Spring naar de voettekst

Talk Nomz To Me

All you need is good food and good company

  • Nomz
    • Bitesized Nomz
    • Bread Nomz
    • Budget Nomz
    • Copycat Nomz
    • Dippable Nomz
    • Drinkable Nomz
    • Festive Nomz
    • Fusion Nomz
    • Healthy Nomz
    • Liquid Nomz
    • Meaty Nomz
    • Mix Nomz
    • Naughty Nomz
    • Quick Nomz
    • Side Nomz
    • Underwater Nomz
    • Veggie Nomz
  • Nomzledge
    • Chef @ Work
    • De eetgewoonten van…
    • Nomz quizzes
    • Cheat sheets
  • Nomzquipment
    • Messen
    • Pannen
    • Tupperware
    • Electrisch
    • Niet electrisch
    • Wishnomz
  • Nomziquette
  • Nomzotheek
  • Wiznomz
    • Nomz Quotes
    • Cheat sheets
    • Nomz Weetjes
    • Tags
  • Places to Nom
  • De Nomznaisseurs
  • Nomzcabulaire
  • Zakelijk
  • In de media
  • Contact
  • Disclaimer
Je bent hier: Home / Nomz / Oude kaassalade met Zaanse venkelsambal

Oude kaassalade met Zaanse venkelsambal

december 8, 2016 By Linda Reageer

Naar recept gaan Recept afdrukken

Oude Kaassalade met Zaanse venkelsambal
Voor de Foodblogswap van november mochten we koken van het blog Cuisine van Sabine. Sabine kookt heerlijk divers en we hebben de nodige gerechten gespot die we hier thuis zeker ook een keer gaan bereiden. Op de Over mij pagina vertelt Sabine wat meer over haar achtergrond en hoe ze foodblogger is geworden en dat bevestigt voor ons dat ze zeker weten Good company is. Good food is ook geen probleem met al het lekkers en de diversiteit op haar blog. Het is dus zeker aan te raden er een keer een kijkje te nemen (Of het blog meteen aan je favorietenlijstje toe te voegen) want je vind er voor ieder wat wils!

In ons geval viel ons oog meteen op haar recept voor de pittige oude kaassalade. Hier in huis is dat ook een guilty pleasure en ondanks de nodige voornemens om het ook eens zelf te maken is dat er op de één of andere manier nog niet van gekomen. Hoog tijd om daar verandering in te brengen dus!

Oude Kaassalade met Zaanse venkelsambal

Handig om te pinnen!

Zo maak je oude kaassalade met Zaanse venkelsambal

Je begint met het fijnsnijden van de bleekselderij. Probeer deze zo fijn mogelijk te snijden zodat hij goed door de salade heen mengt. Vervolgens voeg je geraspte oude kaas, mayonaise, Griekse yoghurt, Zaanse venkelsambal en peper en zout naar smaak toe.

Oude Kaassalade met Zaanse venkelsambal

Roer alles goed dooreen en je oude kaassalade is klaar. Je maakt deze salade binnen 5 minuten. Hij is heerlijk op (zoute) crackertjes en ook overheerlijk op de boterham. Als je nu nog eens zin hebt in toastjes als je ´s avonds op de bak zit hoef je niet meer naar de supermarkt te rennen. Zo mis je niets van je favoriete film of serie én kun je lekker weer eens iets anders snacken.

Eet smakelijk!

Oude Kaassalade met Zaanse venkelsambal
Print
Oude kaassalade met Zaanse venkelsambal
Voorbereidingstijd
5 min
Totale tijd
5 min
 
Gang: Dip, Hapjes
Keuken: Fusion
Aantal: 4 personen
Ingredienten
  • 120 gram geraspte oude kaas
  • 1 stengel bleekselderij (circa 40 gram)
  • 3 eetlepels Griekse yoghurt
  • 3 eetleepels Zaanse mayonaise
  • 1 theelepel Zaanse venkelsambal
  • Peper en zout naar smaak
Bereidingswijze
  1. Snijdt de bleekselderij in kleine blokjes.
  2. Meng alle ingredienten in een kom.
  3. Serveer met crackertjes.
Tip(s) van de chef
  • Wees voorzichtig met de sambal. Deze geeft een behoorlijke kick.
  • Als je nog kaasrestanten in de koelkast hebt liggen kun je deze raspen en gebruiken voor de salade.

Als je de keuken in gaat duiken om dit recept uit te gaan proberen dan zijn we natuurlijk heel erg benieuwd naar hoe het heeft gesmaakt. Geef dit recept een cijfer tussen de 1 en de 5 en help zo de foodgasm score te bepalen.

 

Foodgasm score 1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (Nog geen stemmen)
Laden...

Signed_Linda

Via Twitter , Facebook , Bloglovin’, Pinterest en Instagram kun je ons ook volgen. Vergeet ook niet om een comment achter te laten zodat we weten hoe je maaltijd heeft gesmaakt!

 

Delen:

  • Klik om te delen met Twitter (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om op Pinterest te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om op LinkedIn te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om te delen op WhatsApp (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Meer
  • Klik om dit te e-mailen naar een vriend (Wordt in een nieuw venster geopend)

Gerelateerd

Comments

comments

Categorie: Budget Nomz, Foodblogswap, Lunch, Nomz, Side Nomz, Veggie Nomz Tags: Bleekselderij, Kaas, Kaassalade, Oude kaas, Zaanse sambal

Vorig bericht: « Onze recepten in kookboeken voor de Xenos!
Volgend bericht: Luie quiche (Geen oven nodig!) »

Lees Interacties

Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Foodgasm score




CommentLuv badgeLaat meer berichten zien

Primaire Sidebar

What the Nomz?!

Nomz is slang voor eten. En wanneer je mensen met een voorliefde voor goede nomz en gezelligheid bij elkaar zet kan dat tot onverwachte dingen leiden. Zeker als ze zichzelf niet altijd even serieus nemen en het bereiden van eten net zo'n feestje is als genieten van iedere hap.

Leer ons beter kennen door de pagina De Nomznaisseurs te lezen en door lekker rond te snuffelen op Talk Nomz To Me. Wat iemand op zijn bord legt zegt veel over de persoon ;)

Oh, en als je een van onze recepten zelf uitprobeert vinden we het leuk als je die op social media deelt met #talknomz

Bring the Nomz,

Sergio, Linda en Chimaero

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter

Populairste recepten

  • Taartbodem van Bastogne koeken (No bake!)
    Taartbodem van Bastogne koeken (No bake!)
  • Pastasaus met bleekselderij en wortel
    Pastasaus met bleekselderij en wortel
  • Broodje zalm
    Broodje zalm
  • Chinese nasi (Of zoals je hem bij de Chinees zou willen krijgen)
    Chinese nasi (Of zoals je hem bij de Chinees zou willen krijgen)
  • Molho de piri piri
    Molho de piri piri
  • Gebakken aardappelen met boontjes en spek
    Gebakken aardappelen met boontjes en spek

Heimwee naar Portugal?

Klik hier om naar mijn MediaKit op de blogger MarktPlaats te gaan
mytaste.nl
mytaste.be

Footer

Wat begon als plagerij "Joh, ga anders bloggen als je het zo goed weet", is inmiddels een favoriete bezigheid.
Read More…

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter

Talk Nomz To Me op Instagram

     


Privacy en cookies: Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op deze site, ga je akkoord met het gebruik hiervan.
Voor meer informatie, onder andere over cookiebeheer, bekijk je: Cookiebeleid

Copyright 2015-2019 Traça

 

Reacties laden....