Go Back
Print
Msemen Wafels

Msemen wafels met Parmezaan

Gang Brunch, Hapjes, Lunch
Keuken Marokkaans
Voorbereidingstijd 2 minuten
Bereidingstijd 3 minuten
Totale tijd 5 minuten
Aantal 1 persoon

Ingredienten

  • Bladerdeeg
  • Parmezaan
  • Verse bieslook
  • Gedroogd fruit

Bereidingswijze

  1. Leg een plak bladerdeeg neer en rol hier de gitterroller overheen.
  2. Snijdt de plak bladerdeeg doormidden.
  3. Trek het raster in de plakken bladerdeeg iets open.

  4. Verwarm een koekenpan zonder olie of boter op middelhoog vuur.
  5. Leg de bladerdeegrasters in de koekenpan en strooi er Parmezaan overheen.
  6. Als de onderzijde van de rasters is gebakken draai je de rasters om en strooi er weer Parmezaan overheen.
  7. Strooi verse bieslook over de msemen wafels en serveer met gedroogd fruit.

Tip(s) van de chef

  • Het kan even lastig zijn om met het deeg uit de voeten te kunnen nadat je het hebt gesneden. Heb je geen zin in al dat gedoe kun je deplakken bladerdeeg natuurlijk ook gewoon zo bakken.
  • Houd je meer van zoet, bak het bladerdaag dan zonder toevoegingen en schenk er na het bakken verwarmde honing of stroop overheen voor je ze serveert.