Print Ananas carpaccio met kokos en munt
Oh nee Spongebob zijn huis.
Voorbereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 10 minuten
- 1 hele ananas
- 20 pistache nootjes
- 3 eetlepels geraspte kokos
- 8 blaadjes verse munt
-
Snijdt de kroon van de ananas af.
-
Snijdt de ananas in de lengte door de helft en halveer de helften nogmaals.
-
Snijdt het hart uit de ananas en snijdt de schil van de buitenzijde af.
-
Snijdt drie stukken ananas in dunne plakjes.
-
Leg de plakjes ananas dakpansgewijs in cirkels op een groot bord.
-
Snijdt het vierde stuk ananas in blokjes en leg deze in het midden op de ananas carpaccio.
-
Hak de pistache nootjes fijn.
-
Strooi de pistache nootjes samen met de geraspte kokos over de ananas carpaccio.
-
Snijdt de verse munt in dunne reepjes en strooi deze over de ananas carpaccio.
- Een paar druppels limoensap over de ananas carpaccio heeft een heerlijk frisse smaak.