Print
Carpaccio Clubsandwich

Carpaccio clubsandwich met rookvlees

Carpaccio voor gevorderden.

Gang Lunch
Keuken Fusion, Italiaans
Voorbereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 10 minuten
Aantal 1 Persoon

Ingredienten

  • 4 bruine meergranen boterhammen
  • 3 eetlepels basilicum creme fraiche mayonaise
  • 125 gram rookvlees
  • 10 cherry tomaatjes
  • 4 eetlepels pijnboompitjes
  • 50 gram rucola sla melange
  • Grove vlokken Parmezaanse kaas naar smaak

Bereidingswijze

  1. Toast of rooster de boterhammen.
  2. Besmeer de boterhammen aan één zijde met de basilicum creme fraiche mayonaise.
  3. Beleg drie van de boterhammen op volgorde met laagje rookvlees, hier overheen in kwarten gesneden cherry tomaatjes,pijnboompitjes, een laagje rucola sla melange, een tweede laagje rookvlees, pijnboompitjes, een laatste laagje rucola sla melange en grove vlokken Parmezaanse kaas.
  4. Stapel de belegde boterhammen op elkaar en dek af met de vierde boterham.
  5. Snijdt de clubsandwich schuin door en serveer.

Tip(s) van de chef