Print  Champignonsoep
  
    Voorbereidingstijd 5 minuten 
  Bereidingstijd 10 minuten 
  Totale tijd 15 minuten 
        -  1/2 bakje champignons 
  -  1/2 flesje kookroom 125 ml 
  -  250 ml water 
  -  1/2 bouillonblokje 
  -  Bloem 
  -  Boter 
  -  Zout naar smaak 
  -  Peper naar smaak 
  
         -  
Verwarm wat boter in een pan
   -  
Bak de champignons licht aan
   -  
Voeg de kook room en het water toe
   -  
Breng het geheel aan de kook en laat het binden
   -  
Indien de soep dun blijft in een aparte pan een gelijke hoeveelheid boter en bloem onder verhitting mengen en dit mengsel door de soep roeren
   -  
Op smaak brengen met een half bouillonblokje en eventueel zout en peper
   
        - Mocht je soep niet willen binden dan maak je in aparte pan roux.