Go Back
Print
Rode Curry Vlees met Mango en Rucola

Rode curry vlees met mango en rucola

Pittig, maar niet te.

Gang Diner, Lunch
Keuken Aziatisch, Fusion
Voorbereidingstijd 15 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 25 minuten
Aantal 2 Personen

Ingredienten

  • 250 gram schnitzel
  • 75 gram rucola
  • 1 mango
  • 80 gram rijst
  • 2 pitabroodjes
  • Dikke yoghurt
  • Mango chutney

Tip(s) van de chef

  • In plaats van verse mango kun je ook mango uit blik gebruiken. De smaak van het gerecht zal dan wel veranderen omdat mango uit blik zoeter is en minder stevig qua structuur.
  • Als je de yoghurt met de mango chutney mengt krijg je een heerlijke saus die kunt gebruiken zoals je knoflooksaus over je broodje shoarma zou doen.
  • Serveer dit gerecht zonder rijst en je hebt een heerlijk lunchgerecht.