Go Back
Print
Oregano Knoflook Creme Fraiche | TalkNomzToMe.nl

Oregano knoflook creme fraiche

Luxe stink uit je schmuicheltje (of hoe je het ook schrijft) saus

Gang Dip, Saus
Keuken Fusion
Voorbereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 5 minuten
Aantal 2 Personen

Ingredienten

  • 200 gram creme fraiche
  • 2 tenen knoflook
  • 1 theelepel oregano

Bereidingswijze

  1. Maak de knoflooktenen schoon en snijdt ze fijn.
  2. Doe de creme fraiche in een kom.
  3. Voeg de gesneden knoflook en de oregano toe en roer alles goed dooreen.
  4. Dek de dip af met folie en zet hem minimaal een half uur in de koelkast voor je hem serveert.

Tip(s) van de chef

  • Als je niet van een hele zware/compacte dip houd kun je de creme fraiche aanvullen en mengen met mayonaise of dikke yoghurt. Vooral wanneer je yoghurt gebruikt zal de dip frisser worden.
  • In plaats van knoflooktenen kun je ook verse knoflook gebruiken. De dip zal dan, naast knoflook, ook iets naar ui smaken. Dit is vooral bij rood vlees erg lekker!
  • Eventueel kun je naar smaak nog peper en zout toevoegen. Voor ons is dat bij deze dip niet nodig door de oempf van de knoflook.