Ga terug
Print
Mango ijs | TalkNomzToMe.nl

Mango ijs

Superlekker én gezond!

Gang Dessert, Snack
Keuken Budget
Bereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 5 minuten

Ingredienten

  • 250 gram bevroren mango
  • 200 gram dikke yoghurt

Bereidingswijze

  1. Doe je bevroren mango in de keukenmachine of blender. En laat de machine circa 30 seconden draaien om de mango fijn te hakken.

  2. Voeg de yoghurt toe en laat de machine nog een keer circa 30 seconden draaien.

  3. Voila, je ijs is klaar!

Tip(s) van de chef

  • In plaats van alles netjes afwegen laat dit recept zich ook heel goed schaal-één-op-het-blote-oog bereiden. Als je (ongeveer) net zoveel fruit als yoghurt gebruikt zit je altijd goed.
  • Wil je een gulden middenweg tussen gezond en romig? Gebruik dan half dikke yoghurt en half ongeklopte slagroom.
  • Zijn je stukken mango wat grover, laat de machine dan wat langer draaien als je je ijs een gladdere structuur wilt geven.
  • Houd je juist van stukjes in je ijs? Laat de machine dan iets minder lang draaien.