• Spring naar de hoofdnavigatie
  • Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de eerste sidebar
  • Spring naar de voettekst

Talk Nomz To Me

All you need is good food and good company

  • Nomz
    • Bitesized Nomz
    • Bread Nomz
    • Budget Nomz
    • Copycat Nomz
    • Dippable Nomz
    • Drinkable Nomz
    • Festive Nomz
    • Fusion Nomz
    • Healthy Nomz
    • Liquid Nomz
    • Meaty Nomz
    • Mix Nomz
    • Naughty Nomz
    • Quick Nomz
    • Side Nomz
    • Underwater Nomz
    • Veggie Nomz
  • Nomzledge
    • Chef @ Work
    • De eetgewoonten van…
    • Nomz quizzes
    • Cheat sheets
  • Nomzquipment
    • Messen
    • Pannen
    • Tupperware
    • Electrisch
    • Niet electrisch
    • Wishnomz
  • Nomziquette
  • Nomzotheek
  • Wiznomz
    • Nomz Quotes
    • Cheat sheets
    • Nomz Weetjes
    • Tags
  • Places to Nom
  • De Nomznaisseurs
  • Nomzcabulaire
  • Zakelijk
  • In de media
  • Contact
  • Disclaimer
Je bent hier: Home / Nomz / Een appelzwaan snijden (Mijn eerste filmpje)

Een appelzwaan snijden (Mijn eerste filmpje)

mei 4, 2017 By Chimaero 5 Reacties

Appelzwaan | TalkNomzToMe.nl
Zo’n appelzwaan ziet er mooi uit he? En nu denk je vast dat hij heel moeilijk te maken is. Eigenlijk is dat helemaal niet zo moeilijk. Ik snijd ze al een tijdje en mijn zusjes en broertje vinden dat helemaal geweldig. Volgens mij denken ze dan ook dat de appel lekkerder smaakt als hij er uit ziet als een zwaan. En als zij dat denken vind ik het goed. Dan vragen ze me nog vaker om een appelzwaan te snijden en dat vind ik leuk om te doen.


Omdat sommige mensen hoorden van mijn zusjes en broertje dat ik appelzwanen snijd is er ook best vaak gevraagd of ik het aan iemand kon leren. Dus ik heb gevraagd of mijn moeder een filmpje wilde maken waarin ik laat zien hoe het moet. Zo kunnen andere mensen het ook leren om een appelzwaan te snijden. En ik hoef het maar één keer uit te leggen. Dat is ook wel heel gemakkelijk 🙂

Zo snijd je een appelzwaan

Stiekem niet herkenbaar in beeld, dat hoeft voor mij niet zo nodig. Ik hoop dat het filmpje duidelijk genoeg is. Misschien gaan we nog wel oefenen op het maken van filmpjes en dan maak ik nog een keer een filmpje wat er uitziet zoals de echte filmpjes met uitleg op Youtube.

Van appelzwaan naar appelpauw

Op Instagram heb je al kunnen zien dat ik ook aan het oefenen ben op het snijden van een appelpauw. Die is een stukje moeilijker door de veren. Daar wil ik dus eerst nog meer op oefenen. En ik kwam laatst een appelkrab tegen die ik ook wil leren snijden. Voorlopig hoef ik me in de keuken dus niet te vervelen. Maar ik zal af en toe ook iets anders maken om hier aan jullie te laten zien.

Appelzwaan | TalkNomzToMe.nl

  • Tip van de chef

Het ziet er moeilijker uit dan het is. Als je het een paar keer probeert heb je hem zo door en kun je zonder voorbeeld een appelzwaan snijden.

Als je de keuken in gaat duiken om dit recept uit te gaan proberen dan zijn we natuurlijk heel erg benieuwd naar hoe het heeft gesmaakt. Geef dit recept een cijfer tussen de 1 en de 5 en help zo de foodgasm score te bepalen.

 

Foodgasm score 1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (Nog geen stemmen)
Aan het laden...

Signed Chimaero

Via Twitter , Facebook , Bloglovin’, Pinterest en Instagram kun je ons ook volgen. Vergeet ook niet om een comment achter te laten zodat we weten hoe je maaltijd heeft gesmaakt!

Delen:

  • Klik om te delen met Twitter (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om op Pinterest te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om op LinkedIn te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om te delen op WhatsApp (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Meer
  • Klik om dit te e-mailen naar een vriend (Wordt in een nieuw venster geopend)

Gerelateerd

Comments

comments

Categorie: Festive Nomz, Nomz, Nomzledge Tags: Appel, Appelzwaan, Filmpje, Fruit, Instructie, Youtube

Vorig bericht: « Aardappelschotel van de SAfire
Volgend bericht: Chef @ work #4 – Over concepten en kantoorwerk »

Lees Interacties

Reacties

  1. Jolanda zegt

    mei 10, 2017 om 08:49

    Jemig wat een kunstwerkje! Heel erg leuk!!

    Beantwoorden
  2. hillybillybeauty zegt

    mei 10, 2017 om 09:15

    Wat origineel! Leuk om uit te delen ook!

    Beantwoorden
  3. Astrid zegt

    mei 10, 2017 om 09:34

    Wauw! Wat superleuk zeg! Ik denk dat mijn zoontje dit ook echt geweldig zou vinden. En ik vind je filmpje hartstikke leuk geworden 😉

    Beantwoorden
  4. Lotte zegt

    mei 10, 2017 om 09:59

    Dit ziet er echt heel leuk uit! Gelukkig heb ik een kind dat sowieso wel appels eet zonder dat ik het snij haha. Maar ga het wel een keer proberen gewoon omdat ik het leuk vind!

    Beantwoorden
    • Linda zegt

      mei 17, 2017 om 08:52

      Het ziet er zo leuk uit op tafel! Zo zie je maar dat zelfs volwassenen gevoelig zijn voor hoe hun eten er uit ziet. We zijn allemaal kleine kinderen als het er op aankomt 😉

      Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Foodgasm score




CommentLuv badgeLaat meer berichten zien

Primaire Sidebar

What the Nomz?!

Nomz is slang voor eten. En wanneer je mensen met een voorliefde voor goede nomz en gezelligheid bij elkaar zet kan dat tot onverwachte dingen leiden. Zeker als ze zichzelf niet altijd even serieus nemen en het bereiden van eten net zo'n feestje is als genieten van iedere hap.

Leer ons beter kennen door de pagina De Nomznaisseurs te lezen en door lekker rond te snuffelen op Talk Nomz To Me. Wat iemand op zijn bord legt zegt veel over de persoon ;)

Oh, en als je een van onze recepten zelf uitprobeert vinden we het leuk als je die op social media deelt met #talknomz

Bring the Nomz,

Sergio, Linda en Chimaero

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter

Populairste recepten

  • Taartbodem van Bastogne koeken (No bake!)
    Taartbodem van Bastogne koeken (No bake!)
  • Broodje zalm
    Broodje zalm
  • Pastasaus met bleekselderij en wortel
    Pastasaus met bleekselderij en wortel
  • Chinese nasi (Of zoals je hem bij de Chinees zou willen krijgen)
    Chinese nasi (Of zoals je hem bij de Chinees zou willen krijgen)
  • Gebakken aardappelen met boontjes en spek
    Gebakken aardappelen met boontjes en spek
  • Frisse aardappelsalade
    Frisse aardappelsalade

Heimwee naar Portugal?

Klik hier om naar mijn MediaKit op de blogger MarktPlaats te gaan
mytaste.nl
mytaste.be

Footer

Wat begon als plagerij "Joh, ga anders bloggen als je het zo goed weet", is inmiddels een favoriete bezigheid.
Read More…

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
Privacy & Cookies: This site uses cookies. By continuing to use this website, you agree to their use.
To find out more, including how to control cookies, see here: Cookiebeleid

Copyright 2015-2019 Traça

 

Reacties laden....