• Spring naar de hoofdnavigatie
  • Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de eerste sidebar
  • Spring naar de voettekst

Talk Nomz To Me

All you need is good food and good company

  • Nomz
    • Bitesized Nomz
    • Bread Nomz
    • Budget Nomz
    • Copycat Nomz
    • Dippable Nomz
    • Drinkable Nomz
    • Festive Nomz
    • Fusion Nomz
    • Healthy Nomz
    • Liquid Nomz
    • Meaty Nomz
    • Mix Nomz
    • Naughty Nomz
    • Quick Nomz
    • Side Nomz
    • Underwater Nomz
    • Veggie Nomz
  • Nomzledge
    • Chef @ Work
    • De eetgewoonten van…
    • Nomz quizzes
    • Cheat sheets
  • Nomzquipment
    • Messen
    • Pannen
    • Tupperware
    • Electrisch
    • Niet electrisch
    • Wishnomz
  • Nomziquette
  • Nomzotheek
  • Wiznomz
    • Nomz Quotes
    • Cheat sheets
    • Nomz Weetjes
    • Tags
  • Places to Nom
  • De Nomznaisseurs
  • Nomzcabulaire
  • Zakelijk
  • In de media
  • Contact
  • Disclaimer
Je bent hier: Home / Brunch / Ontbijt pizza met yoghurt en rood fruit

Ontbijt pizza met yoghurt en rood fruit

februari 6, 2017 By Linda Reageer

Naar recept gaan Recept afdrukken

Ontbijt Pizza met Yoghurt
Ontbijt pizza met yoghurt, waarom niet? Soms vragen we ons wel eens af hoe we er op komen om dit soort dingen uit te proberen. Het idee was heel simpel; Als je van knackebrod een pizza kunt maken moet het toch ook lukken om een pizza speciaal voor het ontbijt te maken. Dat wil zeggen met normale ontbijtproducten. Uiteindelijk is dat ook waar we knackebrod meestal voor gebruiken. Pizza is liefde en als je straks met Valentijn jouw liefde wilt verrassen met pizza zit je met deze ontbijt pizza helemaal goed.

Natuurlijk is er helemaal niets mis met een stuk koude pizza van gisteravond om je dat goed mee te beginnen. Koude pizza is soms zelfs gewoon lekkerder dan een warme! Ook is een kom dikke yoghurt met grof gehakte noten en gemengd rood fruit geen straf, dus waarom zou je die dingen niet eens gewoon combineren om een compleet nieuw gerecht te maken? Juist, dat dachten wij dus ook. En door gebruik te maken van een combinatie van vers fruit en gevriesdroogd fruit krijg je zoveel verschillende texturen dat je voor een heus feestje in je mond zorgt.

Handig om te pinnen!

Handig om te pinnen!

Zo maak je ontbijt pizza met yoghurt

Als basis gebruik je een Leksands knackebrod. Deze besmeer je met Griekse of Turkse yoghurt. Hak de amandelen grof en strooi deze over je ontbijtpizza. Strooi een zakje gevriesdroogde aardbeien, wij gebruikten die van NADA, en een handje verse bosbessen over je ontbijt pizza. Om het helemaal af te maken strooi je de geraspte kokos over het geheel en hij is klaar om te serveren.

Ontzetten lekker, simpel en snel. Je houd dus genoeg tijd over om na het ontbijt nog even heerlijk te knuffelen, of andere dingen te doen ;), om jouw Valentijnsdag goed te beginnen.

Eet smakelijk!

Ontbijt Pizza met Yoghurt
Print
Ontbijt pizza met yoghurt en rood fruit
Voorbereidingstijd
5 min
Totale tijd
5 min
 

Pizza als ontbijt, hmm nom!

Gang: Ontbijt
Keuken: Fusion, Nederlands
Aantal: 1 Pizza
Ingredienten
  • 1 Leksands knackebrod
  • 4 eetlepels Griekse of Turkse yoghurt
  • 15 gram amandelen
  • 100 gram gevriesdroogde aardbeien
  • 25 gram verse bosbessen
  • 1 eetlepel geraspte kokos
Bereidingswijze
  1. Besmeer het knackebrod met de yoghurt.
  2. Hak de amandelen grof en strooi deze over de yoghurt.
  3. Strooi de gevriesdroogde aardbeien en de bosbessen over het geheel.
  4. Maak af met de geraspte kokos.
Tip(s) van de chef
  • Als je van zoet houd kun je de ontbijt pizza nog verder versieren door er honing overheen te schenken.

 

Als je de keuken in gaat duiken om dit recept uit te gaan proberen dan zijn we natuurlijk heel erg benieuwd naar hoe het heeft gesmaakt. Geef dit recept een cijfer tussen de 1 en de 5 en help zo de foodgasm score te bepalen.

 

Foodgasm score 1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (Nog geen stemmen)
Aan het laden...

Signed_Linda

Via Twitter , Facebook , Bloglovin’, Pinterest en Instagram kun je ons ook volgen. Vergeet ook niet om een comment achter te laten zodat we weten hoe je maaltijd heeft gesmaakt!

Delen:

  • Klik om te delen met Twitter (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om op Pinterest te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om op LinkedIn te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om te delen op WhatsApp (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Meer
  • Klik om dit te e-mailen naar een vriend (Wordt in een nieuw venster geopend)

Gerelateerd

Comments

comments

Categorie: Bread Nomz, Brunch, Festive Nomz, Healthy Nomz, Nomz, Ontbijt, Quick Nomz Tags: Bosbessen, Knackebrod, Leksands, NADA, Valentijn, Yoghurt

Vorig bericht: « De eetgewoonten van Cora
Volgend bericht: Love Hurts (Chocomousse duo met kokos en chili) »

Lees Interacties

Geef een reactie Reactie annuleren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Foodgasm score




CommentLuv badgeLaat meer berichten zien

Primaire Sidebar

What the Nomz?!

Nomz is slang voor eten. En wanneer je mensen met een voorliefde voor goede nomz en gezelligheid bij elkaar zet kan dat tot onverwachte dingen leiden. Zeker als ze zichzelf niet altijd even serieus nemen en het bereiden van eten net zo'n feestje is als genieten van iedere hap.

Leer ons beter kennen door de pagina De Nomznaisseurs te lezen en door lekker rond te snuffelen op Talk Nomz To Me. Wat iemand op zijn bord legt zegt veel over de persoon ;)

Oh, en als je een van onze recepten zelf uitprobeert vinden we het leuk als je die op social media deelt met #talknomz

Bring the Nomz,

Sergio, Linda en Chimaero

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter

Populairste recepten

  • Taartbodem van Bastogne koeken (No bake!)
    Taartbodem van Bastogne koeken (No bake!)
  • Chinese nasi (Of zoals je hem bij de Chinees zou willen krijgen)
    Chinese nasi (Of zoals je hem bij de Chinees zou willen krijgen)
  • Broodje zalm
    Broodje zalm
  • Gebakken aardappelen met boontjes en spek
    Gebakken aardappelen met boontjes en spek
  • Pastasaus met bleekselderij en wortel
    Pastasaus met bleekselderij en wortel
  • Poffertjes (Zonder gist) - Kiddielunch #14
    Poffertjes (Zonder gist) - Kiddielunch #14

Heimwee naar Portugal?

Klik hier om naar mijn MediaKit op de blogger MarktPlaats te gaan
mytaste.nl
mytaste.be

Footer

Wat begon als plagerij "Joh, ga anders bloggen als je het zo goed weet", is inmiddels een favoriete bezigheid.
Read More…

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
Privacy & Cookies: This site uses cookies. By continuing to use this website, you agree to their use.
To find out more, including how to control cookies, see here: Cookiebeleid

Copyright 2015-2019 Traça

 

Reacties laden....