• Spring naar de hoofdnavigatie
  • Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de eerste sidebar
  • Spring naar de voettekst

Talk Nomz To Me

All you need is good food and good company

  • Nomz
    • Bitesized Nomz
    • Bread Nomz
    • Budget Nomz
    • Copycat Nomz
    • Dippable Nomz
    • Drinkable Nomz
    • Festive Nomz
    • Fusion Nomz
    • Healthy Nomz
    • Liquid Nomz
    • Meaty Nomz
    • Mix Nomz
    • Naughty Nomz
    • Quick Nomz
    • Side Nomz
    • Underwater Nomz
    • Veggie Nomz
  • Nomzledge
    • Chef @ Work
    • De eetgewoonten van…
    • Nomz quizzes
    • Cheat sheets
  • Nomzquipment
    • Messen
    • Pannen
    • Tupperware
    • Electrisch
    • Niet electrisch
    • Wishnomz
  • Nomziquette
  • Nomzotheek
  • Wiznomz
    • Nomz Quotes
    • Cheat sheets
    • Nomz Weetjes
    • Tags
  • Places to Nom
  • De Nomznaisseurs
  • Nomzcabulaire
  • Zakelijk
  • In de media
  • Contact
  • Disclaimer
Je bent hier: Home / Nomzledge / De eetgewoonten van Sergio

De eetgewoonten van Sergio

mei 8, 2017 By Sergio Reageer

Eetgewoonten, ze zijn bij iedereen anders. In deze rubriek nemen we een kijkje in de keuken en op het bord van diverse bloggers. We kunnen er natuurlijk niet onderuit om zelf ook met de billen bloot te gaan. Vandaag nemen we dus een kijkje op het bord van Sergio.

  • Stel jezelf even voor

Aangezien we geen vreemden zijn voor jullie zullen jullie me vast wel kennen. Voor wie me nog niet kennen; Hoi, ik ben Sergio, 32 jaar, chefkok en heb een voorliefde voor gruwelijk lekker eten.

  • Hoe kijk je tegen eten aan? Is het een noodzakelijk kwaad, is het een feestje of iets daar tussenin?

Eten is een feestje, like duh. I’ve never been so insulted in my life.

  • Pakjes en zakjes of vers?

Wat zijn dit voor vragen jongens? Het is duidelijk dat Linda deze vragen heeft bedacht zonder overleg met mij. Vers natuurlijk!

  • Hoe ziet jouw eetpatroon er uit?

Als het even kan eet ik de hele dag door. Er is geen sprake van een vast patroon of iets in die geest. Dat is ook nogal lastig met wat ik in het dagelijks leven doe.

horecava

Ontbijt

Daar doe ik niet aan. Dat is een kop koffie met een sigaret. Heel slecht, I know.

Tien uurtje

Tegen tien uur ben ik negen van de tien keer net op mijn werk. Daar begin ik met een kop koffie en steek ik meestal een croissantje in mijn mond.

Twaalf uurtje

Geen tijd voor, dan loopt de lunch in de keuken. Deze sla ik dus standaard over.

Lunch

Lunch is voor mij zo’n typisch gevalletje van; Na de lunch. Tegenwoordig lunch ik wel vaker op mijn werk dan ik vroeger deed. Meestal is het een broodje. Met uitzondering van de vrijdag. Dan is het vette bek dag. Lekker burgerlijk XD

Vier uurtje

Als ik aan het werk ben eten we om half vijf, dus deze zit er op normale werkdagen niet in. Thuis is het meestal het moment waarop we een dropje, koekje, snoepje of stuk fruit pakken.

Diner

Ja, lekker. Als het kan iedere dag iets anders. Waar je me altijd wel een heel groot plezier mee doet is pasta, rood vlees of Linda’s gado gado.

Avond snack

Alles variërend van kaasplankjes, zakjes chips, een koude punt pizza of nog wat meer gado gado als ik niet met buikpijn in de hoek van de bank lig.

Late night snack

Zie voorgaande. Lekker! Dammit, now I’m friggin’ hungry. *Pakt schaaltje pinda’s*

  • Wil je nog iets toevoegen op je eetpatroon?

Op aangeven van Linda staat er nu iets wat niet bepaald een fatsoenlijk eetpatroon is. Dat weet ik. In mijn lijn van werk is het heel lastig om er een fatsoenlijk eetpatroon op na te houden. Gelukkig heb ik geen klagen over mijn lijn. Iets waar veel koks en niet-koks jaloers op zijn. Dus kijk maar wat je doet met je gezonde eetpatronen. Dit is wat voor mij werkt en zo zou het voor iedereen moeten werken. Ik luister naar mijn lichaam en door mijn snelle stofwisseling is het zelfs noodzakelijk dat dingen met meer calorieën eet dan gemiddeld. En als de mini Nomztertjes er zijn geef ik natuurlijk wel het goede voorbeeld. Al sla ik het ontbijt wel structureel over.

Wat wel belangrijk is; Ondanks mijn gebrek aan eetpatroon, er zit wel heel veel vers en gezond doorheen verwerkt. Zeker met avondeten, en dat is voor mij wel de belangrijkste maaltijd van de dag.

Ben jij die blogger die het aandurft om haar/zijn eetpatroon met de wereld te delen, stuur dan een mailtje naar feedme[@]talknomztome.nl

Signed Sergio

Via Twitter , Facebook , Bloglovin’, Pinterest en Instagram kun je ons ook volgen. Vergeet ook niet om een comment achter te laten zodat we weten hoe je maaltijd heeft gesmaakt!

Delen:

  • Klik om te delen met Twitter (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om op Pinterest te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om op LinkedIn te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om te delen op WhatsApp (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Meer
  • Klik om dit te e-mailen naar een vriend (Wordt in een nieuw venster geopend)

Gerelateerd

Comments

comments

Categorie: De eetgewoonten van..., Nomzledge Tags: Eetgewoonten, Sergio, TalkNomzToMe

Vorig bericht: « Chef @ work #4 – Over concepten en kantoorwerk
Volgend bericht: Vegetarische wrapwich met Libanees brood – Kiddielunch #15 »

Lees Interacties

Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Foodgasm score




CommentLuv badgeLaat meer berichten zien

Primaire Sidebar

What the Nomz?!

Nomz is slang voor eten. En wanneer je mensen met een voorliefde voor goede nomz en gezelligheid bij elkaar zet kan dat tot onverwachte dingen leiden. Zeker als ze zichzelf niet altijd even serieus nemen en het bereiden van eten net zo'n feestje is als genieten van iedere hap.

Leer ons beter kennen door de pagina De Nomznaisseurs te lezen en door lekker rond te snuffelen op Talk Nomz To Me. Wat iemand op zijn bord legt zegt veel over de persoon ;)

Oh, en als je een van onze recepten zelf uitprobeert vinden we het leuk als je die op social media deelt met #talknomz

Bring the Nomz,

Sergio, Linda en Chimaero

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter

Populairste recepten

  • Taartbodem van Bastogne koeken (No bake!)
    Taartbodem van Bastogne koeken (No bake!)
  • Pastasaus met bleekselderij en wortel
    Pastasaus met bleekselderij en wortel
  • Broodje zalm
    Broodje zalm
  • Gebakken aardappelen met boontjes en spek
    Gebakken aardappelen met boontjes en spek
  • Chinese nasi (Of zoals je hem bij de Chinees zou willen krijgen)
    Chinese nasi (Of zoals je hem bij de Chinees zou willen krijgen)
  • Tasnift (Marokkaans panbrood of omabrood)
    Tasnift (Marokkaans panbrood of omabrood)

Heimwee naar Portugal?

Klik hier om naar mijn MediaKit op de blogger MarktPlaats te gaan
mytaste.nl
mytaste.be

Footer

Wat begon als plagerij "Joh, ga anders bloggen als je het zo goed weet", is inmiddels een favoriete bezigheid.
Read More…

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter

Talk Nomz To Me op Instagram

     


Privacy en cookies: Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op deze site, ga je akkoord met het gebruik hiervan.
Voor meer informatie, onder andere over cookiebeheer, bekijk je: Cookiebeleid

Copyright 2015-2019 Traça

 

Reacties laden....