• Spring naar de hoofdnavigatie
  • Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de eerste sidebar
  • Spring naar de voettekst

Talk Nomz To Me

All you need is good food and good company

  • Nomz
    • Bitesized Nomz
    • Bread Nomz
    • Budget Nomz
    • Copycat Nomz
    • Dippable Nomz
    • Drinkable Nomz
    • Festive Nomz
    • Fusion Nomz
    • Healthy Nomz
    • Liquid Nomz
    • Meaty Nomz
    • Mix Nomz
    • Naughty Nomz
    • Quick Nomz
    • Side Nomz
    • Underwater Nomz
    • Veggie Nomz
  • Nomzledge
    • Chef @ Work
    • De eetgewoonten van…
    • Nomz quizzes
    • Cheat sheets
  • Nomzquipment
    • Messen
    • Pannen
    • Tupperware
    • Electrisch
    • Niet electrisch
    • Wishnomz
  • Nomziquette
  • Nomzotheek
  • Wiznomz
    • Nomz Quotes
    • Cheat sheets
    • Nomz Weetjes
    • Tags
  • Places to Nom
  • De Nomznaisseurs
  • Nomzcabulaire
  • Zakelijk
  • In de media
  • Contact
  • Disclaimer
Je bent hier: Home / Nomz / Dippable Nomz / Honing mosterd saus

Honing mosterd saus

maart 24, 2016 By Sergio Reageer

Naar recept gaan Recept afdrukken

Honingmosterd_Saus_First

Honing mosterd saus, hij is er weer maar dan een beetje anders deze saus borduurt verder op het honing mosterd basis recept wat al op het blog staat. Deze honing mosterd saus heeft een dot yoghurt en mayonaise als toevoeging gekregen op de rest van de ingrediënten zodat je een lekker fris zoete saus krijgt met toch een scherp randje. Voor iedereen die het basis recept gemist heeft beginnen we weer bij stap 1.

Honingmosterd_Saus_1

Honing, dit is natuurlijk de basis voor iedere honing mosterd saus. Verhoudingsgewijs twee delen honing, in dit geval zijn dat twee flinke eetlepels.
Honingmosterd_Saus_2

Gevolgd door de mosterd. Ik vind zelf Franse mosterd helemaal geweldig om in de saus te doen omdat deze net wat pittiger is. Mocht je liever een andere variant gebruiken kan dat natuurlijk ook. Verhoudingsgewijs één deel mosterd, dus één flinke eetlepel toevoegen.

Honingmosterd_Saus_3

Dille toevoegen, ongeveer één theelepel.

Honingmosterd_Saus_4

Op smaak brengen met zout en peper.

Honingmosterd_Saus_5

Nadat je de basis saus goed hebt doorgeroerd twee eetlepels yoghurt toevoegen.

Honingmosterd_Saus_6

En één eetlepel mayonaise.

Honingmosterd_Saus_7

Alles weer goed door roeren, en klaar.

Ook deze saus staat binnen een paar minuten op tafel en kan je prima gebruiken als saus voor een wrap of een stukje varkensvlees of wat dacht je van bij een lekker stukje zalm? Nou ja ga zo maar door

Eet smakelijk!

Honing Mosterd Saus
Print
Honing mosterd saus
Voorbereidingstijd
5 min
 

Heerlijke dip.

Gang: Dip
Keuken: Fusion, Nederlands, Vlaams
Aantal: 2 Personen
Ingredienten
  • 2 flinke eetlepels honing
  • 1 flinke eetlepel mosterd
  • 2 eetlepels yoghurt
  • 1 eetlepel mayonaise
  • 1 theelepel dille
  • zout
  • peper
Bereidingswijze
  1. Giet de honing in een mengschaal
  2. Voeg de mosterd toe
  3. Voeg de yoghurt toe
  4. Voeg de mayonaise toe
  5. Voeg de dille toe
  6. Breng op smaak met zout en peper
  7. Goed door roeren
Tip(s) van de chef
  • Mocht je een fan zijn van "crunch" gebruik dan een grove variant mosterd.
  • Mag de saus toch wat scherper of misschien iets zoeter naar jou smaak? Speel dan een beetje met de verhoudingen van de ingrediënten tot dat het het beste bij jou smaak past, recepten zijn namelijk geen vast gegeven maar meer een leidraad om voor jezelf wat heerlijks neer te kunnen zetten.

 

Als je de keuken in gaat duiken om dit recept uit te gaan proberen dan zijn we natuurlijk heel erg benieuwd naar hoe het heeft gesmaakt. Geef dit recept een cijfer tussen de 1 en de 5 en help zo de foodgasm score te bepalen.

 

Foodgasm score 1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (1 stemmen, gemiddeld: 2,00 van de 5)
Laden...

Signed_Sergio

Via Twitter , Facebook , Bloglovin’, Pinterest en Instagram kun je ons ook volgen. Vergeet ook niet om een comment achter te laten zodat we weten hoe je maaltijd heeft gesmaakt!

Delen:

  • Klik om te delen met Twitter (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om op Pinterest te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om op LinkedIn te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om te delen op WhatsApp (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Meer
  • Klik om dit te e-mailen naar een vriend (Wordt in een nieuw venster geopend)

Gerelateerd

Comments

comments

Categorie: Dippable Nomz, Nomz Tags: Dille, Honing, Mosterd, Yoghurt

Vorig bericht: « Madame Cocos – Homemade coconut pastry
Volgend bericht: Devil’s Buns – Hellman’s Ultimate Bite »

Lees Interacties

Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Foodgasm score




CommentLuv badgeLaat meer berichten zien

Primaire Sidebar

What the Nomz?!

Nomz is slang voor eten. En wanneer je mensen met een voorliefde voor goede nomz en gezelligheid bij elkaar zet kan dat tot onverwachte dingen leiden. Zeker als ze zichzelf niet altijd even serieus nemen en het bereiden van eten net zo'n feestje is als genieten van iedere hap.

Leer ons beter kennen door de pagina De Nomznaisseurs te lezen en door lekker rond te snuffelen op Talk Nomz To Me. Wat iemand op zijn bord legt zegt veel over de persoon ;)

Oh, en als je een van onze recepten zelf uitprobeert vinden we het leuk als je die op social media deelt met #talknomz

Bring the Nomz,

Sergio, Linda en Chimaero

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter

Populairste recepten

  • Taartbodem van Bastogne koeken (No bake!)
    Taartbodem van Bastogne koeken (No bake!)
  • Broodje zalm
    Broodje zalm
  • Pastasaus met bleekselderij en wortel
    Pastasaus met bleekselderij en wortel
  • Tasnift (Marokkaans panbrood of omabrood)
    Tasnift (Marokkaans panbrood of omabrood)
  • Wat zegt je bestek?
    Wat zegt je bestek?
  • Chinese nasi (Of zoals je hem bij de Chinees zou willen krijgen)
    Chinese nasi (Of zoals je hem bij de Chinees zou willen krijgen)

Heimwee naar Portugal?

Klik hier om naar mijn MediaKit op de blogger MarktPlaats te gaan
mytaste.nl
mytaste.be

Footer

Wat begon als plagerij "Joh, ga anders bloggen als je het zo goed weet", is inmiddels een favoriete bezigheid.
Read More…

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter

Talk Nomz To Me op Instagram

     


Privacy en cookies: Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op deze site, ga je akkoord met het gebruik hiervan.
Voor meer informatie, onder andere over cookiebeheer, bekijk je: Cookiebeleid

Copyright 2015-2019 Traça

 

Reacties laden....