• Spring naar de hoofdnavigatie
  • Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de eerste sidebar
  • Spring naar de voettekst

Talk Nomz To Me

All you need is good food and good company

  • Nomz
    • Bitesized Nomz
    • Bread Nomz
    • Budget Nomz
    • Copycat Nomz
    • Dippable Nomz
    • Drinkable Nomz
    • Festive Nomz
    • Fusion Nomz
    • Healthy Nomz
    • Liquid Nomz
    • Meaty Nomz
    • Mix Nomz
    • Naughty Nomz
    • Quick Nomz
    • Side Nomz
    • Underwater Nomz
    • Veggie Nomz
  • Nomzledge
    • Chef @ Work
    • De eetgewoonten van…
    • Nomz quizzes
    • Cheat sheets
  • Nomzquipment
    • Messen
    • Pannen
    • Tupperware
    • Electrisch
    • Niet electrisch
    • Wishnomz
  • Nomziquette
  • Nomzotheek
  • Wiznomz
    • Nomz Quotes
    • Cheat sheets
    • Nomz Weetjes
    • Tags
  • Places to Nom
  • De Nomznaisseurs
  • Nomzcabulaire
  • Zakelijk
  • In de media
  • Contact
  • Disclaimer
Je bent hier: Home / Nomz / Naughty Nomz / Madame Cocos – Homemade coconut pastry

Madame Cocos – Homemade coconut pastry

maart 21, 2016 By Sergio 2 Reacties

Madame_Cocos_First

Madame Cocos is een bedrijf wat wij onlangs spotten op de Horecava en op de Taste of Holland. Aangezien wij nogal een kleine voorliefde hebben voor kokos was onze interesse natuurlijk snel gewekt om even te gaan spieken bij de stand en wat vragen te stellen over het hoe en wat en waarom over het Madame Cocos concept.

Madame_Cocos_1

Madame Cocos maakt op natuurlijke wijze een half fabricaat kokos deeg waarvan je in een hand omdraai overheerlijke kokosballen mee kan maken. Het is in een aantal smaken te verkrijgen; naturel, pure chocolade, witte chocolade, rum rozijnen en gember peper. We konden het natuurlijk niet laten om ze allemaal even te proeven en de smaak was SUPER! Hier willen we meer van, gelukkig konden we een paar samples mee krijgen om lekker mee te spelen.

Madame_Cocos_2

Onze keuze is gevallen op de naturel en de gember peper variant. Die keus was rap gemaakt aangezien we ook nog al een zwak hebben voor een beetje “oempf” door het eten.

Madame_Cocos_3

Het maken van de kokos ballen is werkelijk waar dood simpel. Het enige wat je nodig hebt is een ijsbollen tang (of twee lepels) een oven plaatje en wat bakpapier. Je vormt je ballen legt ze op het bakpapier en daarna schuif je ze 20 à 25 minuten in de oven. Laat ze wel even afkoelen voordat je ze verorbert 😉

Madame_Cocos_4

Al met al vinden wij dat Madame Cocos een geweldige aanwinst is op de bestaande markt. Dus mocht je opzoek zijn naar iets anders bij de koffie zowel thuis als in de horeca is dit toch echt wel een aanrader.

Mocht bij jullie net als bij ons het water in de mond lopen bij de gedachte om zelf lekkere kokos ballen te snoepen klink dan even op de link om de website en -shop van Madame Cocos te bezoeken en de spullen te bestellen.

Als je als horeca zaak graag eens iets anders wil serveren bij de koffie, klik dan even hier om wat grotere verpakkingen te bestellen.
Signed_Sergio
Signed_Linda

Via Twitter , Facebook , Bloglovin’, Pinterest en Instagram kun je ons ook volgen. Vergeet ook niet om het te laten weten als je Madame Cocos zelf hebt geprobeerd. We zijn natuurlijk heel benieuwd naar wat jij er van vond!

Delen:

  • Klik om te delen met Twitter (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om op Pinterest te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om op LinkedIn te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om te delen op WhatsApp (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Meer
  • Klik om dit te e-mailen naar een vriend (Wordt in een nieuw venster geopend)

Gerelateerd

Comments

comments

Categorie: Naughty Nomz, Nomz Tags: Bakken, Kokos, Madame Cocos, Ready made, Review

Vorig bericht: « Wat zegt je bestek?
Volgend bericht: Honing mosterd saus »

Lees Interacties

Reacties

  1. Mariska zegt

    maart 21, 2016 om 12:20

    Wow wat lijkt dit me lekker! Ben een echte kokos liefhebber 😀

    Beantwoorden
    • Linda zegt

      maart 21, 2016 om 13:06

      Hier nog een. Ik douche ermee, smeer me ermee in, gebruik het om vlees mee te stoven (of kokosmelk om het in te stoven) en nu ik deze lekkernij heb ontdekt wordt er nóg meer kokos aan mijn dagelijkse bezigheden toegevoegd 😀

      Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Foodgasm score




CommentLuv badgeLaat meer berichten zien

Primaire Sidebar

What the Nomz?!

Nomz is slang voor eten. En wanneer je mensen met een voorliefde voor goede nomz en gezelligheid bij elkaar zet kan dat tot onverwachte dingen leiden. Zeker als ze zichzelf niet altijd even serieus nemen en het bereiden van eten net zo'n feestje is als genieten van iedere hap.

Leer ons beter kennen door de pagina De Nomznaisseurs te lezen en door lekker rond te snuffelen op Talk Nomz To Me. Wat iemand op zijn bord legt zegt veel over de persoon ;)

Oh, en als je een van onze recepten zelf uitprobeert vinden we het leuk als je die op social media deelt met #talknomz

Bring the Nomz,

Sergio, Linda en Chimaero

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter

Populairste recepten

  • Taartbodem van Bastogne koeken (No bake!)
    Taartbodem van Bastogne koeken (No bake!)
  • Pastasaus met bleekselderij en wortel
    Pastasaus met bleekselderij en wortel
  • Chinese nasi (Of zoals je hem bij de Chinees zou willen krijgen)
    Chinese nasi (Of zoals je hem bij de Chinees zou willen krijgen)
  • Broodje zalm
    Broodje zalm
  • Gebakken aardappelen met boontjes en spek
    Gebakken aardappelen met boontjes en spek
  • Pão Caseiro (Portugees brood)
    Pão Caseiro (Portugees brood)

Heimwee naar Portugal?

Klik hier om naar mijn MediaKit op de blogger MarktPlaats te gaan
mytaste.nl
mytaste.be

Footer

Wat begon als plagerij "Joh, ga anders bloggen als je het zo goed weet", is inmiddels een favoriete bezigheid.
Read More…

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
Privacy & Cookies: This site uses cookies. By continuing to use this website, you agree to their use.
To find out more, including how to control cookies, see here: Cookiebeleid

Copyright 2015-2019 Traça

 

Reacties laden....