Wat vind jij lekker wat verder iedereen vies vindt (en andersom)?
Orgaan vlees, ik kan helemaal los gaan op krokant gebakken levertjes en niertjes met laurier en verse knoflook. De meeste mensen die ik ken gruwelen al bij het idee om het te eten.Wat ik dan absoluut niet op mijn bord hoef te hebben is zuurkool, verlies mijn eetlust al bij de gedachte dat ik het zou moeten eten.
Als er een broodje naar je vernoemd zou worden, wat zou er dan op zitten en hoe zou het heten?
Dit is wel food for tought maar ik denk dat het een vers gebakken pistoletje gaat worden met lauw warme biefstuk, verse knoflook en peterselie, rucola, gruyère kaas en wat olijfjes met een drizzle pittige dressing gaat worden. Hmm leuk project voor op het blog gevonden. Over de naam denk ik nog wel even na.
In welk restaurant zou je het liefst elke dag eten?
Ondanks mijn voorliefde voor uit eten gaan is er geen één restaurant waar ik iedere dag zou willen eten, ik zou de variatie gewoon te erg missen. En als ik echt gedwongen zou worden, doe me dan maar een lekker huiskamer restaurantje wat iedere dag iets anders heeft en vers kookt.
Wat kook je het liefst (en eigenlijk te vaak)?
Het liefst kook ik verschillende kleine dingen, een beetje tapa stijl zeg maar. Zo kan iedereen kennis maken met veel verschillende dingen en pakken wat ze echt lekker vinden. Wat ik te vaak kook is pasta, lekker makkelijk en toch gezond.
Wat staat er nog op je food baking bucket list?
Ben zelf eigenlijk niet een enorme fan van bakken, het gaat minder om het gevoel wat je hebt met koken en meer om de kunst om je aan bepaalde hoeveelheden te houden (niet mijn ding dus). Er is gelukkig wel iemand die mijn afkeer van bakken een beetje weg neemt, Maar heb nog steeds geen echte bucket list als het op bakken aan komt.
Zelf koken / eten bestellen / buiten de deur eten?
Ligt heel erg aan hoe mijn hoofd staat, zelf koken heeft meestal de voorkeur maar ook ik ben soms lui en gewoon een pizza bestellen. En uit eten tja blijf er een zwak voor hebben maar heb er niet altijd even veel zin in of tijd voor.
Wat is je food obsessie van de afgelopen tijd/weken/dagen?
Ehm… Zo vers mogelijk? Denk ik dan, maar dat valt eerder onder een kopje “jaren” voor de rest verras ik me meestal wel met wat er opeens in me opkomt of aan suggesties krijg.
Wat is je favoriete toetje?
Salam of chocolade mousse! Hands down, no contest. Anders gewoon een goede kop koffie met een glas whiskey (maar dat is natuurlijk geen toetje)
Ben je ergens allergisch voor?
Nope.
Deel een handige kooktip
Niet wereld schokkend, maar een goede voorbereiding is het halve werk, zeker als je voor meerdere mensen gaat koken. Zorg ervoor dat alles wat je gesneden moet hebben gesneden is en voor het pakken staat in bakjes des te sneller zit je met z’n alle gezellig aan tafel om te genieten!
Nieuwsgierig naar de antwoorden van Linda? Lees haar Nom Nom Tag hier.
Via Twitter , Facebook , Bloglovin’, Pinterest en Instagram kun je ons ook volgen. Vergeet ook niet om een comment achter te laten zodat we weten hoe je maaltijd heeft gesmaakt!
Geef een reactie