• Spring naar de hoofdnavigatie
  • Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de eerste sidebar
  • Spring naar de voettekst

Talk Nomz To Me

All you need is good food and good company

  • Nomz
    • Bitesized Nomz
    • Bread Nomz
    • Budget Nomz
    • Copycat Nomz
    • Dippable Nomz
    • Drinkable Nomz
    • Festive Nomz
    • Fusion Nomz
    • Healthy Nomz
    • Liquid Nomz
    • Meaty Nomz
    • Mix Nomz
    • Naughty Nomz
    • Quick Nomz
    • Side Nomz
    • Underwater Nomz
    • Veggie Nomz
  • Nomzledge
    • Chef @ Work
    • De eetgewoonten van…
    • Nomz quizzes
    • Cheat sheets
  • Nomzquipment
    • Messen
    • Pannen
    • Tupperware
    • Electrisch
    • Niet electrisch
    • Wishnomz
  • Nomziquette
  • Nomzotheek
  • Wiznomz
    • Nomz Quotes
    • Cheat sheets
    • Nomz Weetjes
    • Tags
  • Places to Nom
  • De Nomznaisseurs
  • Nomzcabulaire
  • Zakelijk
  • In de media
  • Contact
  • Disclaimer
Je bent hier: Home / Nomz / Spicy Surf & Turf clubsandwich

Spicy Surf & Turf clubsandwich

maart 15, 2017 By Linda Reageer

Naar recept gaan Recept afdrukken

Surf & Turf Clubsandwich

Een Surf & Turf clubsandwich is de ideale oplossing als je niet kunt kiezen tussen vlees of vis op je broodje. Soms moet je gewoon niet willen kiezen en gewoon voor allebei gaan. Rosbief combineert fantastisch met garnalen en is dus een hele goede pairing voor je Surf & Turf clubsandwich. En maisbrood als basis is in dit geval gewoon pure liefde. Als ik klaar ben met het uitwerken van dit artikel ga ik nog even een extra clubsandwich maken!

Door gebruik te maken van gamba’s die nog in hun jasje zitten kun je het geheel leuk aankleden. Zie je het niet zitten om zelf je gamba’s te pellen kun je natuurlijk ook gewoon gepelde gamba’s halen. Wij gingen voor ongepelde gamba’s omdat die hier vrijwel standaard in de vriezer liggen. Op de een of andere manier heb ik ook altijd het idee dat er net iets meer smaak aan de gamba’s zit wanneer ik ze zelf pel. Al moet ik daar heel eerlijk van bekennen dat dat waarschijnlijk tussen mijn oren zit. Als het uiteindelijk smaakt allemaal is het goed, dus doe vooral wat je zelf het fijnste, lekkerste of meest gemakkelijk vind.

Surf & Turf Clubsandwich

Handig om te pinnen!

Zo maak je een spicy surf & turf clubsandwich

Als je gebruik maakt van ongepelde gamba’s pel je deze eerst. Laat er twee in hun jasje zitten als je je clubsandwich wilt versieren zoals wij op de foto’s hebben gedaan. Bak de gamba’s (ook de twee in een jasje) in een koekenpan met wat olie en knoflook en laat ze afkoelen. Toast of rooster je maisbrood en leg drie boterhammen neer om te gaan beleggen.

Als eerste drizzel je jalapeno chili knoflooksaus over de boterhammen heen. Als we een spicy surf & turf clubsandwich gaan maken is een pittige saus onmisbaar! Beleg de boterhammen met plakjes komkommer, een laagje rosbief met wat peper en zout, in plakjes gesneden tomaat, alfalfa, in grove stukken gesneden gamba’s en een laagje rucola sla.

Stapel de belegde boterhammen op elkaar en dek af met de vierde boterham die je ook aan één zijde hebt besmeerd met de jalapeno chili knoflooksaus. Prik de clubsandwich vast met twee prikkers en snijdt schuin door. Gebruik een kleinere prikker om de ongepelde gamba’s vast te prikken op de helften en serveer direct.

Eet smakelijk!

Surf & Turf Clubsandwich
Print
Spicy Surf & Turf clubsandwich
Voorbereidingstijd
10 min
Bereidingstijd
5 min
Totale tijd
15 min
 

Het lekkerste van het land en uit de zee.

Gang: Brunch, Lunch
Keuken: Fusion
Aantal: 1 Persoon
Ingredienten
  • 4 maisboterhammen
  • 15 gamba's
  • 1 teen knoflook om de gamba's in te bakken.
  • 4 eetlepels jalapeno chili knoflooksaus
  • 1/4 komkommer in plakjes
  • 100 gram rosbief
  • 2 tomaten in plakjes
  • 50 gram rucola
  • alfalfa naar smaak
  • peper en zout naar smaak
Bereidingswijze
  1. Indien je kiest voor ongepelde gamba's; Pel de gamba's op twee na.
  2. Bak de gamba's (ook de twee in een jasje) in een koekenpan met wat olie en knoflook en laat ze afkoelen.
  3. Toast of rooster je maisbrood.
  4. Beleg drie boterhammen met in volgorde jalapeno chili knoflooksaus, plakjes komkommer, een laagje rosbief met wat peper en zout, in plakjes gesneden tomaat, alfalfa, in grove stukken gesneden gamba's en een laagje rucola sla.
  5. Stapel de belegde boterhammen op elkaar en dek af met de vierde boterham die je ook aan één zijde hebt besmeerd met de jalapeno chili knoflooksaus.
  6. Prik de clubsandwich vast met twee prikkers en snijdt schuin door.
  7. Gebruik een kleinere prikker om de ongepelde gamba's vast te prikken op de helften en serveer direct.
Tip(s) van de chef
  • Als je niet van pittig houdt kun je ook kiezen voor citroen mayonaise met munt voor deze clubsandwich.

 

Als je de keuken in gaat duiken om dit recept uit te gaan proberen dan zijn we natuurlijk heel erg benieuwd naar hoe het heeft gesmaakt. Geef dit recept een cijfer tussen de 1 en de 5 en help zo de foodgasm score te bepalen.

 

Foodgasm score 1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (Nog geen stemmen)
Aan het laden...

Signed_Linda

Via Twitter , Facebook , Bloglovin’, Pinterest en Instagram kun je ons ook volgen. Vergeet ook niet om een comment achter te laten zodat we weten hoe je maaltijd heeft gesmaakt!

Delen:

  • Klik om te delen met Twitter (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om op Pinterest te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om op LinkedIn te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om te delen op WhatsApp (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Meer
  • Klik om dit te e-mailen naar een vriend (Wordt in een nieuw venster geopend)

Gerelateerd

Comments

comments

Categorie: Bread Nomz, Brunch, Lunch, Nomz Tags: Alfalfa, Citroen Mayonaise met Munt, Gamba's, Jalapeno Chili Knoflooksaus, Knoflook, Komkommer, Maisbrood, Pittig, Rosbief, Rucola, Spicy, Tomaat

Vorig bericht: « Carpaccio clubsandwich met rookvlees
Volgend bericht: Kip en avocado clubsandwich »

Lees Interacties

Geef een reactie Reactie annuleren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Foodgasm score




CommentLuv badgeLaat meer berichten zien

Primaire Sidebar

What the Nomz?!

Nomz is slang voor eten. En wanneer je mensen met een voorliefde voor goede nomz en gezelligheid bij elkaar zet kan dat tot onverwachte dingen leiden. Zeker als ze zichzelf niet altijd even serieus nemen en het bereiden van eten net zo'n feestje is als genieten van iedere hap.

Leer ons beter kennen door de pagina De Nomznaisseurs te lezen en door lekker rond te snuffelen op Talk Nomz To Me. Wat iemand op zijn bord legt zegt veel over de persoon ;)

Oh, en als je een van onze recepten zelf uitprobeert vinden we het leuk als je die op social media deelt met #talknomz

Bring the Nomz,

Sergio, Linda en Chimaero

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter

Populairste recepten

  • Taartbodem van Bastogne koeken (No bake!)
    Taartbodem van Bastogne koeken (No bake!)
  • Gebakken aardappelen met boontjes en spek
    Gebakken aardappelen met boontjes en spek
  • Pastasaus met bleekselderij en wortel
    Pastasaus met bleekselderij en wortel
  • Broodje zalm
    Broodje zalm
  • Tasnift (Marokkaans panbrood of omabrood)
    Tasnift (Marokkaans panbrood of omabrood)
  • Chinese nasi (Of zoals je hem bij de Chinees zou willen krijgen)
    Chinese nasi (Of zoals je hem bij de Chinees zou willen krijgen)

Heimwee naar Portugal?

Klik hier om naar mijn MediaKit op de blogger MarktPlaats te gaan
mytaste.nl
mytaste.be

Footer

Wat begon als plagerij "Joh, ga anders bloggen als je het zo goed weet", is inmiddels een favoriete bezigheid.
Read More…

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
Privacy & Cookies: This site uses cookies. By continuing to use this website, you agree to their use.
To find out more, including how to control cookies, see here: Cookiebeleid

Copyright 2015-2019 Traça

 

Reacties laden....