• Spring naar de hoofdnavigatie
  • Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de eerste sidebar
  • Spring naar de voettekst

Talk Nomz To Me

All you need is good food and good company

  • Nomz
    • Bitesized Nomz
    • Bread Nomz
    • Budget Nomz
    • Copycat Nomz
    • Dippable Nomz
    • Drinkable Nomz
    • Festive Nomz
    • Fusion Nomz
    • Healthy Nomz
    • Liquid Nomz
    • Meaty Nomz
    • Mix Nomz
    • Naughty Nomz
    • Quick Nomz
    • Side Nomz
    • Underwater Nomz
    • Veggie Nomz
  • Nomzledge
    • Chef @ Work
    • De eetgewoonten van…
    • Nomz quizzes
    • Cheat sheets
  • Nomzquipment
    • Messen
    • Pannen
    • Tupperware
    • Electrisch
    • Niet electrisch
    • Wishnomz
  • Nomziquette
  • Nomzotheek
  • Wiznomz
    • Nomz Quotes
    • Cheat sheets
    • Nomz Weetjes
    • Tags
  • Places to Nom
  • De Nomznaisseurs
  • Nomzcabulaire
  • Zakelijk
  • In de media
  • Contact
  • Disclaimer
Je bent hier: Home / Nomz / Suikerrandjes voor een feestelijk glas

Suikerrandjes voor een feestelijk glas

september 15, 2016 By Linda Reageer

Naar recept gaan Recept afdrukken

Suikerrandjes
Suikerrandjes aan een glas zijn een gemakkelijke manier om een drankje er extra feestelijk uit te laten zien. Ze zijn in een handomdraai aangebracht en maken zelfs een feestje van de meest simpele aanmaaklimonade. En je zelfgemaakte ijsthee is natuurlijk ook heel leuk om te presenteren in een glas met een suikerrandje. Bij de kinderen zijn suikerrandjes altijd een succes, en zeg nu zelf, als jij op een terrasje zit een een cocktail bestelt ziet je glas er toch nét wat leuker uit op deze manier en smaakt je cocktail beter 😉

Als je de suiker iets laat indrogen op de rand voordat je een drankje serveert kun je ook zelf bepalen hoe zoet je het drankje wilt drinken. Drink je gewoon uit het glas pak je de smaak van de suiker mee en wordt je drankje wat zoeter. En vind je het al zoet genoeg drink je gewoon door een rietje! Was alles maar zo simpel 😉

Zo maak je suikerrandjes

Suikerrandjes
In dit geval maakte ik de suikerrandjes bij aanmaaklimonade. De kindjes wilden “wijn” drinken bij de BBQ, dus dat verklaart ook meteen de plastic wegwerpglazen.
Zet een bordje neer met een laagje siroop en daarnaast een bordje met een laagje suiker.

Suikerrandjes
Pak een glas en zet het met de rand van het glas in de siroop.

SuikerrandjesZet het glas vervolgens in het bord met suiker.

Suikerrandjes_4

Herhaal dit met alle glazen tot ze allemaal suikerrandjes hebben.

Je kunt vervolgens de glazen vullend met het drankje van je keuze. Serveer met een rietje en eventueel een stukje fruit op de rand van je glas. Instant feestje voor jong en oud.

Party on!

Suikerrandjes
Print
Suikerrandjes voor een feestelijk glas
Voorbereidingstijd
1 min
 
Gang: Dranken
Keuken: Deco's
Aantal: 4 glazen
Ingredienten
  • 2 á 3 eetlepels siroop
  • 2 á 3 eetlepels suiker
Bereidingswijze
  1. Doe de siroop en de suiker op twee aparte bordjes.
  2. Zet de rand van je glas in de siroop.
  3. Vervolgens zet je de rand van je glas in de suiker.
Tip(s) van de chef
  • Door siroop te gebruiken krijgen de suikerrandjes een kleurtje. Als je een witte suikerrand wilt kun je in plaats van siroop gewoon water gebruiken.
  • Er zijn cocktails en mocktails waar een zoutrandje bij hoort. Vervang in dat geval de suiker gewoon door zout.

 

Als je de keuken in gaat duiken om dit recept uit te gaan proberen dan zijn we natuurlijk heel erg benieuwd naar hoe het heeft gesmaakt. Geef dit recept een cijfer tussen de 1 en de 5 en help zo de foodgasm score te bepalen.

 

Foodgasm score 1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (1 stemmen, gemiddeld: 4,00 van de 5)
Aan het laden...

Signed_Linda

Via Twitter , Facebook , Bloglovin’, Pinterest en Instagram kun je ons ook volgen. Vergeet ook niet om een comment achter te laten zodat we weten hoe je maaltijd heeft gesmaakt!

Delen:

  • Klik om te delen met Twitter (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om op Pinterest te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om op LinkedIn te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om te delen op WhatsApp (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Meer
  • Klik om dit te e-mailen naar een vriend (Wordt in een nieuw venster geopend)

Gerelateerd

Comments

comments

Categorie: Festive Nomz, Nomz Tags: Cocktail, Glas, Mocktail, Suikerrandjes

Vorig bericht: « Regenboogrijst
Volgend bericht: Reuze Mikado (Maar twee ingrediënten nodig!) »

Lees Interacties

Geef een reactie Reactie annuleren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Foodgasm score




CommentLuv badgeLaat meer berichten zien

Primaire Sidebar

What the Nomz?!

Nomz is slang voor eten. En wanneer je mensen met een voorliefde voor goede nomz en gezelligheid bij elkaar zet kan dat tot onverwachte dingen leiden. Zeker als ze zichzelf niet altijd even serieus nemen en het bereiden van eten net zo'n feestje is als genieten van iedere hap.

Leer ons beter kennen door de pagina De Nomznaisseurs te lezen en door lekker rond te snuffelen op Talk Nomz To Me. Wat iemand op zijn bord legt zegt veel over de persoon ;)

Oh, en als je een van onze recepten zelf uitprobeert vinden we het leuk als je die op social media deelt met #talknomz

Bring the Nomz,

Sergio, Linda en Chimaero

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter

Populairste recepten

  • Taartbodem van Bastogne koeken (No bake!)
    Taartbodem van Bastogne koeken (No bake!)
  • Gebakken aardappelen met boontjes en spek
    Gebakken aardappelen met boontjes en spek
  • Chinese nasi (Of zoals je hem bij de Chinees zou willen krijgen)
    Chinese nasi (Of zoals je hem bij de Chinees zou willen krijgen)
  • Broodje zalm
    Broodje zalm
  • Suikerrandjes voor een feestelijk glas
    Suikerrandjes voor een feestelijk glas
  • Pastasaus met bleekselderij en wortel
    Pastasaus met bleekselderij en wortel

Heimwee naar Portugal?

Klik hier om naar mijn MediaKit op de blogger MarktPlaats te gaan
mytaste.nl
mytaste.be

Footer

Wat begon als plagerij "Joh, ga anders bloggen als je het zo goed weet", is inmiddels een favoriete bezigheid.
Read More…

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
Privacy & Cookies: This site uses cookies. By continuing to use this website, you agree to their use.
To find out more, including how to control cookies, see here: Cookiebeleid

Copyright 2015-2019 Traça

 

Reacties laden....