• Spring naar de hoofdnavigatie
  • Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de eerste sidebar
  • Spring naar de voettekst

Talk Nomz To Me

All you need is good food and good company

  • Nomz
    • Bitesized Nomz
    • Bread Nomz
    • Budget Nomz
    • Copycat Nomz
    • Dippable Nomz
    • Drinkable Nomz
    • Festive Nomz
    • Fusion Nomz
    • Healthy Nomz
    • Liquid Nomz
    • Meaty Nomz
    • Mix Nomz
    • Naughty Nomz
    • Quick Nomz
    • Side Nomz
    • Underwater Nomz
    • Veggie Nomz
  • Nomzledge
    • Chef @ Work
    • De eetgewoonten van…
    • Nomz quizzes
    • Cheat sheets
  • Nomzquipment
    • Messen
    • Pannen
    • Tupperware
    • Electrisch
    • Niet electrisch
    • Wishnomz
  • Nomziquette
  • Nomzotheek
  • Wiznomz
    • Nomz Quotes
    • Cheat sheets
    • Nomz Weetjes
    • Tags
  • Places to Nom
  • De Nomznaisseurs
  • Nomzcabulaire
  • Zakelijk
  • In de media
  • Contact
  • Disclaimer
Je bent hier: Home / Lunch / Caprese clubsandwich (zonder vlees)

Caprese clubsandwich (zonder vlees)

maart 18, 2017 By Linda Reageer

Naar recept gaan Recept afdrukken

Caprese Clubsandwich
De caprese clubsandwich was ons idee om ook een vegetarische clubsandwich mee te nemen in deze clubsandwich week. Wij vinden dat een dag geen vlees en dag niet geleefd is, maar we weten ook dat niet iedereen daar zo over denkt. Daarnaast kan het echt geen kwaad om een keer een dagje geen vlees te eten en deze caprese clubsandwich is gewoon gruwelijk lekker. Met een combinatie van (verse) pesto en balsamico azijn kun je ook gewoon niet mis gaan.

De salade caprese is een Italiaanse klassieker met verse tomaat, mozzarella en verse basilicum blaadjes. En een beetje peper en zout, verder niets. Omdat dat voor een clubsandwich een beetje weinig beleg is hebben we er nog een paar lekkere dingen aan toegevoegd. Niet teveel, want de smaken die deze salade zo populair hebben gemaakt willen we natuurlijk wel behouden.

Caprese Clubsandwich

Handig om te pinnen!

Zo maak je een caprese clubsandwich

Bruin brood was een must voor deze clubsandwich. Na het toasten besmeer je de boterhammen licht met, het liefst zelfgemaakte, pesto. Ijsbergsla geeft een lekker knapperige bite, dus dat was in dit geval de go-to sla om het geheel aan te kleden.

Je drie boterhammen die al belegd zijn met sla kleed je verder aan met in dunne plakjes gesneden mozzarella, in partjes gesneden cherry tomaatjes en verse blaadjes basilicum. Hier overheen gaan enkele druppels balsamico azijn en wat pijnboompitjes.

Meer is er niet nodig om deze caprese clubsandwich op tafel te toveren. Snel, simpel en altijd een hit. Zeker als het straks echt warm weer is en het tijd is om er op uit te trekken met een grote picknickmand.

Eet smakelijk!

Caprese Clubsandwich
Print
Caprese clubsandwich (zonder vlees)
Voorbereidingstijd
10 min
Totale tijd
10 min
 

Zomerse salade maar dan Club style

Gang: Lunch
Keuken: Fusion, Vegetarisch
Aantal: 1 Persoon
Ingredienten
  • 4 bruine boterhammen
  • 3 eetlepels pesto
  • 50 gram ijsbergsla
  • 1 bolletje mozzarella in dunne plakjes
  • 6 cherry tomaatjes in partjes
  • 20 blaadjes verse basilicum
  • 1 eetlepel pijnboompitjes
  • 3 theelepels balsamico azijn.
Bereidingswijze
  1. Toast of rooster de boterhammen.
  2. Besmeer de boterhammen dun met pesto.
  3. Beleg drie boterhammen met ijsbergsla, plakjes mozzarella, cherrytomaatjes en de basilicumblaadjes.
  4. Sprenkel de balsamico azijn en de pijnboompitjes over de boterhammen.
  5. Stapel de boterhammen op elkaar en dek af met de vierde boterham.
  6. Prik de clubsandwich aan beide zijden vast en snijdt door midden.
Tip(s) van de chef
  • In plaats van cherrytomaatjes kun je ook kiezen voor plakken Roma tomaat.

 

Als je de keuken in gaat duiken om dit recept uit te gaan proberen dan zijn we natuurlijk heel erg benieuwd naar hoe het heeft gesmaakt. Geef dit recept een cijfer tussen de 1 en de 5 en help zo de foodgasm score te bepalen.

 

Foodgasm score 1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (1 stemmen, gemiddeld: 3,00 van de 5)
Laden...

Signed_Linda

Via Twitter , Facebook , Bloglovin’, Pinterest en Instagram kun je ons ook volgen. Vergeet ook niet om een comment achter te laten zodat we weten hoe je maaltijd heeft gesmaakt!

Delen:

  • Klik om te delen met Twitter (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om op Pinterest te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om op LinkedIn te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om te delen op WhatsApp (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Meer
  • Klik om dit te e-mailen naar een vriend (Wordt in een nieuw venster geopend)

Gerelateerd

Comments

comments

Categorie: Bread Nomz, Lunch, Nomz, Veggie Nomz Tags: Balsamico azijn, Basilicum creme fraiche mayonaise, Bruin brood, Cherry tomaatjes, ijsbergsla, Mozzarella, Pijnboompitjes

Vorig bericht: « Gerookte zalm clubsandwich
Volgend bericht: Wentelteefjes van bruin brood – Kiddielunch #13 »

Lees Interacties

Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Foodgasm score




CommentLuv badgeLaat meer berichten zien

Primaire Sidebar

What the Nomz?!

Nomz is slang voor eten. En wanneer je mensen met een voorliefde voor goede nomz en gezelligheid bij elkaar zet kan dat tot onverwachte dingen leiden. Zeker als ze zichzelf niet altijd even serieus nemen en het bereiden van eten net zo'n feestje is als genieten van iedere hap.

Leer ons beter kennen door de pagina De Nomznaisseurs te lezen en door lekker rond te snuffelen op Talk Nomz To Me. Wat iemand op zijn bord legt zegt veel over de persoon ;)

Oh, en als je een van onze recepten zelf uitprobeert vinden we het leuk als je die op social media deelt met #talknomz

Bring the Nomz,

Sergio, Linda en Chimaero

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter

Populairste recepten

  • Taartbodem van Bastogne koeken (No bake!)
    Taartbodem van Bastogne koeken (No bake!)
  • Broodje zalm
    Broodje zalm
  • Pastasaus met bleekselderij en wortel
    Pastasaus met bleekselderij en wortel
  • Tasnift (Marokkaans panbrood of omabrood)
    Tasnift (Marokkaans panbrood of omabrood)
  • Wat zegt je bestek?
    Wat zegt je bestek?
  • Chinese nasi (Of zoals je hem bij de Chinees zou willen krijgen)
    Chinese nasi (Of zoals je hem bij de Chinees zou willen krijgen)

Heimwee naar Portugal?

Klik hier om naar mijn MediaKit op de blogger MarktPlaats te gaan
mytaste.nl
mytaste.be

Footer

Wat begon als plagerij "Joh, ga anders bloggen als je het zo goed weet", is inmiddels een favoriete bezigheid.
Read More…

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter

Talk Nomz To Me op Instagram

     


Privacy en cookies: Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op deze site, ga je akkoord met het gebruik hiervan.
Voor meer informatie, onder andere over cookiebeheer, bekijk je: Cookiebeleid

Copyright 2015-2019 Traça

 

Reacties laden....