• Spring naar de hoofdnavigatie
  • Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de eerste sidebar
  • Spring naar de voettekst

Talk Nomz To Me

All you need is good food and good company

  • Nomz
    • Bitesized Nomz
    • Bread Nomz
    • Budget Nomz
    • Copycat Nomz
    • Dippable Nomz
    • Drinkable Nomz
    • Festive Nomz
    • Fusion Nomz
    • Healthy Nomz
    • Liquid Nomz
    • Meaty Nomz
    • Mix Nomz
    • Naughty Nomz
    • Quick Nomz
    • Side Nomz
    • Underwater Nomz
    • Veggie Nomz
  • Nomzledge
    • Chef @ Work
    • De eetgewoonten van…
    • Nomz quizzes
    • Cheat sheets
  • Nomzquipment
    • Messen
    • Pannen
    • Tupperware
    • Electrisch
    • Niet electrisch
    • Wishnomz
  • Nomziquette
  • Nomzotheek
  • Wiznomz
    • Nomz Quotes
    • Cheat sheets
    • Nomz Weetjes
    • Tags
  • Places to Nom
  • De Nomznaisseurs
  • Nomzcabulaire
  • Zakelijk
  • In de media
  • Contact
  • Disclaimer
Je bent hier: Home / Lunch / Gerookte zalm clubsandwich

Gerookte zalm clubsandwich

maart 17, 2017 By Linda Reageer

Naar recept gaan Recept afdrukken

Gerookte Zalm Clubsandwich

Een gerookte zalm clubsandwich mag natuurlijk niet ontbreken als je een weekje lekkere clubsandwiches op een rijtje zet. Nu ben ik sowieso al gek op vis en gerookte zalm, of roze visjes zoals je in onze nomzcabulaire kunt teruglezen, is een favoriet! Avocado is ook een favoriet en zoals ik al eerder vertelde is maisbrood ook pure liefde. Alle clubsandwiches die we hebben gemaakt zijn niet te versmaden en dit is degene die voor mij persoonlijk wel op nummer 1 staat.

Roomkaas en zalm in een wrap is een bijna klassieke combinatie te noemen, dus waarom zou je dat niet ook gewoon doen met je clubsandwich. En om dan toch een wat meer buitenstandaard twist te geven aan de combinatie van smaken voeg je rode puntpaprika toe. Heel leuk voor de kleur en weer eens iets anders dan tomaat waar ik persoonlijk iets minder fan van ben in de rauwe variant.

Gerookte Zalm Clubsandwich

Handig om te pinnen!

Zo maak je een gerookte zalm clubsandwich

Zorg dat je ingredienten zijn voorgesneden zodat je je clubsandwich in één keer kunt opbouwen. Dit is helemaal gemakkelijk als je er meerdere moet bouwen.

Toast of rooster je maisbrood en laat afkoelen voor je begint met het beleggen. Smeer eerst een dun laagje roomkaas op iedere boterham. Dan leg je drie boterhammen neer om het beleg er op te stapelen.

Begin met een laagje gerookte zalm. Daarop gaat een dun laagje ijsbergsla, plakjes komkommer, reepjes avocado, rode ui, rode puntpaprika en nog een laagje gerookte zalm..

Stapel de belegde boterhammen op elkaar en dek af met de vierde boterham. Prik de beide zijden van de clubsandwich vast met een lange prikker en snijdt door midden.

Het maken van deze gerookte zalm clubsandwich kan ik gewoon niet zonder te snoepen van de gerookte zalm. Daarom haal ik dus ook altijd iets extra, want gerookte zalm kan ik me letterlijk ziek aan eten. Gelukkig bevat zalm vetten die goed zijn voor je, dus zelfs als ik teveel eet ben ik gewoon gezond bezig 😉

Eet smakelijk!

Gerookte Zalm Clubsandwich
Print
Gerookte zalm clubsandwich
Voorbereidingstijd
10 min
Totale tijd
10 min
 
Gang: Lunch
Keuken: Fusion
Aantal: 1 Persoon
Ingredienten
  • 4 maisboterhammen
  • 4 eetlepels roomkaas eventueel roomkaas met kruiden
  • 200 gram gerookte zalm
  • 1/2 avocado in reepjes
  • 1/2 rode ui in ringetjes
  • 1/2 rode puntpaprika in reepjes
  • 30 gram ijsbergsla
Bereidingswijze
  1. Rooster of toast de boterhammen.
  2. Besmeer de boterhammen met de roomkaas.
  3. Beleg drie boterhammen met gerookte zalm, ijsbergsla, plakjes komkommer, reepjes avocado, rode ui, rode puntpaprika en nog een laagje gerookte zalm.
  4. Stapel de boterhammen op elkaar en dek af met de vierde boterham.
  5. Prik de clubsandwich aan beide zijden vast en snijdt door midden.
Tip(s) van de chef
  • Een klein beetje verse koriander maakt deze clubsandwich nog bijzonderder!

Als je de keuken in gaat duiken om dit recept uit te gaan proberen dan zijn we natuurlijk heel erg benieuwd naar hoe het heeft gesmaakt. Geef dit recept een cijfer tussen de 1 en de 5 en help zo de foodgasm score te bepalen.

 

Foodgasm score 1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (1 stemmen, gemiddeld: 5,00 van de 5)
Laden...

Signed_Linda

Via Twitter , Facebook , Bloglovin’, Pinterest en Instagram kun je ons ook volgen. Vergeet ook niet om een comment achter te laten zodat we weten hoe je maaltijd heeft gesmaakt!

Delen:

  • Klik om te delen met Twitter (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om op Pinterest te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om op LinkedIn te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om te delen op WhatsApp (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Meer
  • Klik om dit te e-mailen naar een vriend (Wordt in een nieuw venster geopend)

Gerelateerd

Comments

comments

Categorie: Bread Nomz, Lunch, Nomz, Underwater Nomz Tags: Avocado, Clubsandwich, Gerookte zalm, ijsbergsla, Komkommer, Maisbrood, Rode puntpaprika, Rode ui, Roomkaas

Vorig bericht: « Kip en avocado clubsandwich
Volgend bericht: Caprese clubsandwich (zonder vlees) »

Lees Interacties

Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Foodgasm score




CommentLuv badgeLaat meer berichten zien

Primaire Sidebar

What the Nomz?!

Nomz is slang voor eten. En wanneer je mensen met een voorliefde voor goede nomz en gezelligheid bij elkaar zet kan dat tot onverwachte dingen leiden. Zeker als ze zichzelf niet altijd even serieus nemen en het bereiden van eten net zo'n feestje is als genieten van iedere hap.

Leer ons beter kennen door de pagina De Nomznaisseurs te lezen en door lekker rond te snuffelen op Talk Nomz To Me. Wat iemand op zijn bord legt zegt veel over de persoon ;)

Oh, en als je een van onze recepten zelf uitprobeert vinden we het leuk als je die op social media deelt met #talknomz

Bring the Nomz,

Sergio, Linda en Chimaero

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter

Populairste recepten

  • Taartbodem van Bastogne koeken (No bake!)
    Taartbodem van Bastogne koeken (No bake!)
  • Pastasaus met bleekselderij en wortel
    Pastasaus met bleekselderij en wortel
  • Broodje zalm
    Broodje zalm
  • Chinese nasi (Of zoals je hem bij de Chinees zou willen krijgen)
    Chinese nasi (Of zoals je hem bij de Chinees zou willen krijgen)
  • Molho de piri piri
    Molho de piri piri
  • Gebakken aardappelen met boontjes en spek
    Gebakken aardappelen met boontjes en spek

Heimwee naar Portugal?

Klik hier om naar mijn MediaKit op de blogger MarktPlaats te gaan
mytaste.nl
mytaste.be

Footer

Wat begon als plagerij "Joh, ga anders bloggen als je het zo goed weet", is inmiddels een favoriete bezigheid.
Read More…

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter

Talk Nomz To Me op Instagram

     


Privacy en cookies: Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op deze site, ga je akkoord met het gebruik hiervan.
Voor meer informatie, onder andere over cookiebeheer, bekijk je: Cookiebeleid

Copyright 2015-2019 Traça

 

Reacties laden....