Eetgewoonten, ze zijn bij iedereen anders. In deze rubriek nemen we een kijkje in de keuken en op het bord van diverse bloggers. We kunnen er natuurlijk niet onderuit om zelf ook met de billen bloot te gaan. Vandaag nemen we dus een kijkje op het bord van Sergio.
- Stel jezelf even voor
Aangezien we geen vreemden zijn voor jullie zullen jullie me vast wel kennen. Voor wie me nog niet kennen; Hoi, ik ben Sergio, 32 jaar, chefkok en heb een voorliefde voor gruwelijk lekker eten.
- Hoe kijk je tegen eten aan? Is het een noodzakelijk kwaad, is het een feestje of iets daar tussenin?
Eten is een feestje, like duh. I’ve never been so insulted in my life.
- Pakjes en zakjes of vers?
Wat zijn dit voor vragen jongens? Het is duidelijk dat Linda deze vragen heeft bedacht zonder overleg met mij. Vers natuurlijk!
- Hoe ziet jouw eetpatroon er uit?
Als het even kan eet ik de hele dag door. Er is geen sprake van een vast patroon of iets in die geest. Dat is ook nogal lastig met wat ik in het dagelijks leven doe.
Ontbijt
Daar doe ik niet aan. Dat is een kop koffie met een sigaret. Heel slecht, I know.
Tien uurtje
Tegen tien uur ben ik negen van de tien keer net op mijn werk. Daar begin ik met een kop koffie en steek ik meestal een croissantje in mijn mond.
Twaalf uurtje
Geen tijd voor, dan loopt de lunch in de keuken. Deze sla ik dus standaard over.
Lunch
Lunch is voor mij zo’n typisch gevalletje van; Na de lunch. Tegenwoordig lunch ik wel vaker op mijn werk dan ik vroeger deed. Meestal is het een broodje. Met uitzondering van de vrijdag. Dan is het vette bek dag. Lekker burgerlijk XD
Vier uurtje
Als ik aan het werk ben eten we om half vijf, dus deze zit er op normale werkdagen niet in. Thuis is het meestal het moment waarop we een dropje, koekje, snoepje of stuk fruit pakken.
Diner
Ja, lekker. Als het kan iedere dag iets anders. Waar je me altijd wel een heel groot plezier mee doet is pasta, rood vlees of Linda’s gado gado.
Avond snack
Alles variërend van kaasplankjes, zakjes chips, een koude punt pizza of nog wat meer gado gado als ik niet met buikpijn in de hoek van de bank lig.
Late night snack
Zie voorgaande. Lekker! Dammit, now I’m friggin’ hungry. *Pakt schaaltje pinda’s*
- Wil je nog iets toevoegen op je eetpatroon?
Op aangeven van Linda staat er nu iets wat niet bepaald een fatsoenlijk eetpatroon is. Dat weet ik. In mijn lijn van werk is het heel lastig om er een fatsoenlijk eetpatroon op na te houden. Gelukkig heb ik geen klagen over mijn lijn. Iets waar veel koks en niet-koks jaloers op zijn. Dus kijk maar wat je doet met je gezonde eetpatronen. Dit is wat voor mij werkt en zo zou het voor iedereen moeten werken. Ik luister naar mijn lichaam en door mijn snelle stofwisseling is het zelfs noodzakelijk dat dingen met meer calorieën eet dan gemiddeld. En als de mini Nomztertjes er zijn geef ik natuurlijk wel het goede voorbeeld. Al sla ik het ontbijt wel structureel over.
Wat wel belangrijk is; Ondanks mijn gebrek aan eetpatroon, er zit wel heel veel vers en gezond doorheen verwerkt. Zeker met avondeten, en dat is voor mij wel de belangrijkste maaltijd van de dag.
Ben jij die blogger die het aandurft om haar/zijn eetpatroon met de wereld te delen, stuur dan een mailtje naar feedme[@]talknomztome.nl
Via Twitter , Facebook , Bloglovin’, Pinterest en Instagram kun je ons ook volgen. Vergeet ook niet om een comment achter te laten zodat we weten hoe je maaltijd heeft gesmaakt!
Geef een reactie