• Spring naar de hoofdnavigatie
  • Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de eerste sidebar
  • Spring naar de voettekst

Talk Nomz To Me

All you need is good food and good company

  • Nomz
    • Bitesized Nomz
    • Bread Nomz
    • Budget Nomz
    • Copycat Nomz
    • Dippable Nomz
    • Drinkable Nomz
    • Festive Nomz
    • Fusion Nomz
    • Healthy Nomz
    • Liquid Nomz
    • Meaty Nomz
    • Mix Nomz
    • Naughty Nomz
    • Quick Nomz
    • Side Nomz
    • Underwater Nomz
    • Veggie Nomz
  • Nomzledge
    • Chef @ Work
    • De eetgewoonten van…
    • Nomz quizzes
    • Cheat sheets
  • Nomzquipment
    • Messen
    • Pannen
    • Tupperware
    • Electrisch
    • Niet electrisch
    • Wishnomz
  • Nomziquette
  • Nomzotheek
  • Wiznomz
    • Nomz Quotes
    • Cheat sheets
    • Nomz Weetjes
    • Tags
  • Places to Nom
  • De Nomznaisseurs
  • Nomzcabulaire
  • Zakelijk
  • In de media
  • Contact
  • Disclaimer
Je bent hier: Home / Nomz / No bake cheesecake met aardbeienjam

No bake cheesecake met aardbeienjam

januari 10, 2019 By Linda Reageer

Naar recept gaan Recept afdrukken

No bake cheesecake met aardbeienjam | TalkNomzToMe.nl
Een no bake cheesecake met aardbeienjam is een heerlijk budgetrecept voor een taart waar je gemakkelijk 12 punten van snijd. Lekker voor een zomerse verjaardag, na de BBQ of gewoon omdat je zin hebt in eens iets lekkers. (En we vertellen er niet bij dat die jam gewoon op moest ;))

Heerlijke traktatie

We hebben weer een mondvol recept voor jullie in de aanbieding. No bake cheesecake met aardbeienjam, serieus wie bedenkt dit? Spelfouten zijn dus nu al gegarandeerd. Hier in huis zijn we over het algemeen niet heel erg van de zoetigheid. Maar dit no bake cheescake met aarbeienjam recept heeft toch wel een speciaal plaatsje in het receptenboek. Het is snel te maken, lekker goedkoop en een echte traktatie voor als je visite krijgt! Dat is leuk voor al die mensen met goede voornemens die de beste wensen komen brengen (A)

Budget taart | TalkNomzToMe.nl

Budget proof

We proberen dit jaar met onze budgetweek zoveel mogelijk onze eigen restjes zoveel mogelijk op te maken. Voor het no bake cheesecake met aardbeienjam recept hebben we dan ook niets extra’s ingekocht. Om je een indicatie te geven van de kosten van deze overheerlijke no bake cheesecake met aardbeienjam hebben we de inkoop kosten snel terug gerekend voor jullie.

De kosten voor deze taart zijn;

Koeken € 0.69
Roomboter € 0.70
Slagroom € 0.90
Roomkaas € 1.38
Aardbeienjam € 0.15

De totale kosten zijn €3.82, wat neerkomt op €0.32 per taartpunt wanneer je twaalf punten uit de taart snijd.

Easy peasy

Taarten maken en bakken zijn niet bepaald mijn ding. Dit no bake cheesecake met aardbeienjam recept is iets wat ik dan wel “graag” maak. Voornamelijk omdat het geen uren tijd kost en je het zo in de koelkast kan schuiven om alles lekker stevig te laten worden. Zelfs als je de kids mee wil laten helpen in de keuken kun je met dit recept prima aan de slag. Ik zou ze lekker de slagroom op de hand laten kloppen ;-). Linda zou me een sadistisch kreng vinden en ik zou liggen rollen van het lachen. Smaken verschillen.

No bake cheesecake met aardbeienjam | TalkNomzToMe.nl

De bodem

De bodem die we gebruiken voor onze no bake cheesecake met aardbeienjam (ben zwaar aan het overwegen om het anders te gaan noemen) is een geweldig simpele bodem die iedereen zo kan maken! Ik gebruik hem ook graag in de restaurants waar ik werk.

Snoep smakelijk!

No bake cheesecake met aardbeienjam | TalkNomzToMe.nl
Print
No bake cheesecake met aardbeienjam
Voorbereidingstijd
10 min
Koeltijd bodem
20 min
Totale tijd
30 min
 

Mondvol maar zo klaar

Gang: Desert
Keuken: Amerikaans, Fusion
Aantal: 12 punten
Ingredienten
  • 260 gr Bastogne koeken of de imitatie variant
  • 90 gr Boter
  • 400 ml Slagroom
  • 400 gr Roomkaas
  • 3 el Aardbeienjam
Bereidingswijze
  1. Draai in de keukenmachine de Bastogne koeken fijn.

  2. Smelt de boter.

  3. Draai de boter door het kruimelmengsel heen.

  4. Bedek de bodem van je springvorm (26cm) met bakpapier.

  5. Doe het mengsel in je springvorm en druk het geheel goed aan.

  6. Zet je springvorm in de koelkast en laat het goed uitharden. (ongeveer 15 minuten)

  7. Klop de slagroom lobbig.

  8. Voeg de roomkaas toe aan de slagroom.

  9. Klop alles tot een stevige massa.

  10. Voeg de aardbeienjam toe.

  11. Klop alles goed door elkaar.

  12. Neem de taartbodem uit de koelkast.

  13. Spreid je mengsel uit over de bodem.

  14. Laat de taart ongeveer 20 minuten stollen in de koelkast.

Ben je van plan om dit recept uit te gaan proberen dan zijn we natuurlijk heel erg benieuwd naar hoe het heeft gesmaakt. Geef dit recept een cijfer tussen de 1 en de 5 en help zo de foodgasm score te bepalen.

Foodgasm score 1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (3 stemmen, gemiddeld: 4,00 van de 5)
Laden...

Signed_Sergio

Via Twitter , Facebook , Bloglovin’, Pinterest en Instagram kun je ons ook volgen. Vergeet ook niet om een comment achter te laten zodat we weten hoe je maaltijd heeft gesmaakt!

Delen:

  • Klik om te delen met Twitter (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om op Pinterest te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om op LinkedIn te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om te delen op WhatsApp (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Meer
  • Klik om dit te e-mailen naar een vriend (Wordt in een nieuw venster geopend)

Gerelateerd

Comments

comments

Categorie: Budget Nomz, Dessert, Festive Nomz, Naughty Nomz, Nomz Tags: Aardbei, Bastogne, Budget, Budget week, Budgetweek 2019, Cheesecake, No bake

Vorig bericht: « Mercimek çorbasi (Turkse linzensoep)
Volgend bericht: Budget falafel (Takeout @ home) »

Lees Interacties

Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Foodgasm score




CommentLuv badgeLaat meer berichten zien

Primaire Sidebar

What the Nomz?!

Nomz is slang voor eten. En wanneer je mensen met een voorliefde voor goede nomz en gezelligheid bij elkaar zet kan dat tot onverwachte dingen leiden. Zeker als ze zichzelf niet altijd even serieus nemen en het bereiden van eten net zo'n feestje is als genieten van iedere hap.

Leer ons beter kennen door de pagina De Nomznaisseurs te lezen en door lekker rond te snuffelen op Talk Nomz To Me. Wat iemand op zijn bord legt zegt veel over de persoon ;)

Oh, en als je een van onze recepten zelf uitprobeert vinden we het leuk als je die op social media deelt met #talknomz

Bring the Nomz,

Sergio, Linda en Chimaero

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter

Populairste recepten

  • Taartbodem van Bastogne koeken (No bake!)
    Taartbodem van Bastogne koeken (No bake!)
  • Pastasaus met bleekselderij en wortel
    Pastasaus met bleekselderij en wortel
  • Broodje zalm
    Broodje zalm
  • Gebakken aardappelen met boontjes en spek
    Gebakken aardappelen met boontjes en spek
  • Chinese nasi (Of zoals je hem bij de Chinees zou willen krijgen)
    Chinese nasi (Of zoals je hem bij de Chinees zou willen krijgen)
  • Tasnift (Marokkaans panbrood of omabrood)
    Tasnift (Marokkaans panbrood of omabrood)

Heimwee naar Portugal?

Klik hier om naar mijn MediaKit op de blogger MarktPlaats te gaan
mytaste.nl
mytaste.be

Footer

Wat begon als plagerij "Joh, ga anders bloggen als je het zo goed weet", is inmiddels een favoriete bezigheid.
Read More…

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter

Talk Nomz To Me op Instagram

     


Privacy en cookies: Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op deze site, ga je akkoord met het gebruik hiervan.
Voor meer informatie, onder andere over cookiebeheer, bekijk je: Cookiebeleid

Copyright 2015-2019 Traça

 

Reacties laden....