• Spring naar de hoofdnavigatie
  • Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de eerste sidebar
  • Spring naar de voettekst

Talk Nomz To Me

All you need is good food and good company

  • Nomz
    • Bitesized Nomz
    • Bread Nomz
    • Budget Nomz
    • Copycat Nomz
    • Dippable Nomz
    • Drinkable Nomz
    • Festive Nomz
    • Fusion Nomz
    • Healthy Nomz
    • Liquid Nomz
    • Meaty Nomz
    • Mix Nomz
    • Naughty Nomz
    • Quick Nomz
    • Side Nomz
    • Underwater Nomz
    • Veggie Nomz
  • Nomzledge
    • Chef @ Work
    • De eetgewoonten van…
    • Nomz quizzes
    • Cheat sheets
  • Nomzquipment
    • Messen
    • Pannen
    • Tupperware
    • Electrisch
    • Niet electrisch
    • Wishnomz
  • Nomziquette
  • Nomzotheek
  • Wiznomz
    • Nomz Quotes
    • Cheat sheets
    • Nomz Weetjes
    • Tags
  • Places to Nom
  • De Nomznaisseurs
  • Nomzcabulaire
  • Zakelijk
  • In de media
  • Contact
  • Disclaimer
Je bent hier: Home / Nomz / Nom Nom Tag Linda

Nom Nom Tag Linda

november 5, 2015 By Linda 2 Reacties

Nom_Nom

Een van de leukste manieren om iets over iemand te weten te komen is toch wel het lezen van een tag. En als je gruwelijk lol wilt hebben moet je in een melige bui samen met iemand anders dezelfde tag invullen. Kun je daarna ruzie maken over wie welk antwoord nu eigenlijk eerst heeft gegeven als de antwoorden teveel overeen komen 😉

Wat vind jij lekker wat verder iedereen vies vindt (en andersom)?

Echt een heel bijzondere voedselvoorkeur heb ik volgens mij niet. Al heb ik geregeld mensen een beetje groen zien worden en krijg ik nog steeds rare reacties als ik in een cafetaria een mexicano met stoofvlees bestel.

Zuurkool is zo’n gerecht waarvan het soms wel lijkt alsof ik de enige ben die het niet lust. Dat vind ik zo onvoorstelbaar smerig, dat is niet te beschrijven.

Als er een broodje naar je vernoemd zou worden, wat zou er dan op zitten en hoe zou het heten?

Wat een vraag! Het eerste wat me door het hoofd schiet is een visburger van witvis met (rode) currypasta en knoflook op een krokant broodje met rucola, mango en koriander.
De naam zou waarschijnlijk iets heel flauws zijn zoals Something fishy.

In welk restaurant zou je het liefst elke dag eten?

Mi casa! Uit eten gaan is best leuk enzo, maar je betaalt bijna altijd meer dan waar je waar voor krijgt. Laat mij maar lekker in mijn eigen keuken rondsjouwen al dan niet samen met iemand. Koken met vrienden is sowieso leuk omdat je tijdens het koken lekker kunt kletsen en je vaak nieuwe dingen van elkaar kunt leren.

Wat kook je het liefst (en eigenlijk te vaak)?

Dat is een lastige vraag aangezien er hier in huis nogal de nodige verzoekjes langs komen voor heel diverse gerechten. Wat ik misschien wel te vaak doe is eenzelfde gerecht steeds kort op elkaar bereiden als ik bezig ben om een recept te perfectioneren. Als het recept dan ook naar ons zin is kan het zomaar gebeuren dat ik het een paar maanden niet meer klaar maak.

Wat staat er nog op je food baking bucket list?

Een chocolade lava cake wil ik me nog wel eens aan wagen. Of Oreo truffels met witte chocolade. Al gebied de eerlijkheid me te zeggen dat ik over het algemeen liever aan het koken ben dan aan het bakken.

Zelf koken / eten bestellen / buiten de deur eten?

Dat zal bijna altijd zelf koken zijn. Afhalen is waar we wonen erg lastig omdat er bijna niets in de buurt zit en datzelfde geldt voor de keuze in restaurants. Als er meer keuze zou zijn zou er misschien vaker worden besteld of uit eten worden gegaan, maar ook het kostenplaatje weegt mee. Homemade is lekkerder en veel voordeliger!

Wat is je food obsessie van de afgelopen tijd/weken/dagen?

Falafel! Dat heb ik nu bijna een jaar geleden voor het eerst gegeten en dat vond ik zo onvoorstelbaar lekker dat ik er zelf mee aan de slag ben gegaan. Het recept voor de falafel zelf begint aardig in de buurt te komen van hoe ik het wil hebben, maar natuurlijk heb ik het liefst ook zelfgebakken pita en vergeet niet de diverse sauzen zoals knoflooksaus en tahin die een overheerlijk broodje echt perfect kunnen maken. En even voor de duidelijkheid; Ja, de knoflooksaus bij een broodje falafel moet wat mij betreft heel anders smaken dan die bij een broodje doner!

Wat is je favoriete toetje?

Homemade appeltaart naar het recept van omi of salam! Oh, en in de zomer citroenmousse.

Ben je ergens allergisch voor?

Gelukkig niet, al kon ik in het verleden last hebben als ik rauwe tomaat had gegeten.

Deel een handige kooktip

Zorg dat alle spullen die je nodig hebt voor het pakken staan en dat je weet wat je moet doen. Met andere woorden; Lees een eventueel recept van tevoren goed door en zorg dat je niet opeens op zoek moet naar je spatel of vleestang om je stukje vlees om te draaien want geheid dat je die verrukkelijke biefstuk laat aanbranden. Stress in de keuken proef je terug in je eten en dat is zonde!

Nieuwsgierig naar de antwoorden van Sergio? Lees zijn Nom Nom Tag later vandaag hier.

Signed_Linda

Via Twitter , Facebook , Bloglovin’, Pinterest en Instagram kun je ons ook volgen. Vergeet ook niet om een comment achter te laten zodat we weten hoe je maaltijd heeft gesmaakt!

Delen:

  • Klik om te delen met Twitter (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om op Pinterest te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om op LinkedIn te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om te delen op WhatsApp (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Meer
  • Klik om dit te e-mailen naar een vriend (Wordt in een nieuw venster geopend)

Gerelateerd

Comments

comments

Categorie: Nomz, Nomz Weetjes, Tags, Wiznomz Tags: Antwoorden, Nom Nom, Tag, Vragen

Vorig bericht: « Echte boterkoek (mét roomboter!)
Volgend bericht: Nom Nom Tag Sergio »

Lees Interacties

Reacties

  1. Daisy (Lekker Happen ) zegt

    januari 5, 2016 om 23:25

    Leuk om te lezen!
    Fijn dat je zo van het zelf koken houdt. Ik grijp nog wel eens te vaak naar de afhaal. ?

    Beantwoorden
    • Linda zegt

      januari 6, 2016 om 00:42

      De eerlijkheid gebied me te bekennen dat zo heel af en toe afhaal pizza of een Turkse pizza ook zijn weg wel naar hier vindt hoor!

      Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Foodgasm score




CommentLuv badgeLaat meer berichten zien

Primaire Sidebar

What the Nomz?!

Nomz is slang voor eten. En wanneer je mensen met een voorliefde voor goede nomz en gezelligheid bij elkaar zet kan dat tot onverwachte dingen leiden. Zeker als ze zichzelf niet altijd even serieus nemen en het bereiden van eten net zo'n feestje is als genieten van iedere hap.

Leer ons beter kennen door de pagina De Nomznaisseurs te lezen en door lekker rond te snuffelen op Talk Nomz To Me. Wat iemand op zijn bord legt zegt veel over de persoon ;)

Oh, en als je een van onze recepten zelf uitprobeert vinden we het leuk als je die op social media deelt met #talknomz

Bring the Nomz,

Sergio, Linda en Chimaero

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter

Populairste recepten

  • Taartbodem van Bastogne koeken (No bake!)
    Taartbodem van Bastogne koeken (No bake!)
  • Chinese nasi (Of zoals je hem bij de Chinees zou willen krijgen)
    Chinese nasi (Of zoals je hem bij de Chinees zou willen krijgen)
  • Pastasaus met bleekselderij en wortel
    Pastasaus met bleekselderij en wortel
  • Gebakken aardappelen met boontjes en spek
    Gebakken aardappelen met boontjes en spek
  • Tasnift (Marokkaans panbrood of omabrood)
    Tasnift (Marokkaans panbrood of omabrood)
  • Broodje zalm
    Broodje zalm

Heimwee naar Portugal?

Klik hier om naar mijn MediaKit op de blogger MarktPlaats te gaan
mytaste.nl
mytaste.be

Footer

Wat begon als plagerij "Joh, ga anders bloggen als je het zo goed weet", is inmiddels een favoriete bezigheid.
Read More…

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
Privacy & Cookies: This site uses cookies. By continuing to use this website, you agree to their use.
To find out more, including how to control cookies, see here: Cookiebeleid

Copyright 2015-2019 Traça

 

Reacties laden....