• Spring naar de hoofdnavigatie
  • Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de eerste sidebar
  • Spring naar de voettekst

Talk Nomz To Me

All you need is good food and good company

  • Nomz
    • Bitesized Nomz
    • Bread Nomz
    • Budget Nomz
    • Copycat Nomz
    • Dippable Nomz
    • Drinkable Nomz
    • Festive Nomz
    • Fusion Nomz
    • Healthy Nomz
    • Liquid Nomz
    • Meaty Nomz
    • Mix Nomz
    • Naughty Nomz
    • Quick Nomz
    • Side Nomz
    • Underwater Nomz
    • Veggie Nomz
  • Nomzledge
    • Chef @ Work
    • De eetgewoonten van…
    • Nomz quizzes
    • Cheat sheets
  • Nomzquipment
    • Messen
    • Pannen
    • Tupperware
    • Electrisch
    • Niet electrisch
    • Wishnomz
  • Nomziquette
  • Nomzotheek
  • Wiznomz
    • Nomz Quotes
    • Cheat sheets
    • Nomz Weetjes
    • Tags
  • Places to Nom
  • De Nomznaisseurs
  • Nomzcabulaire
  • Zakelijk
  • In de media
  • Contact
  • Disclaimer
Je bent hier: Home / Nomz / Spaghetti met gehaktballetjes a la Lady & de Vagebond

Spaghetti met gehaktballetjes a la Lady & de Vagebond

maart 30, 2017 By Linda 3 Reacties

Spaghetti met Gehaktballetjes | TalkNomzToMe.nl
Als wij zeggen “Spaghetti met gehaktballetjes” wordt er hier in koor geroepen “Lady & de Vagebond!”. Het is duidelijk dat ik een voorliefde heb voor alles wat met Disney te maken heeft en de kindjes zijn dus ook opgegroeid met de Disney films. Nu graaft er hier in huis gelukkig niemand met zijn neus door zijn bord om het laatste gehaktballetje weg te geven. Die worden zo snel mogelijk verorberd zodat ze niet gedeeld hoeven te worden 😉 Ja, liefde gaat echt door de maag. En er zit overduidelijk geen “we” in eten als het gaat om wat iedereen echt lekker vindt. Het is ieder voor zich, en mama kookt toch wel genoeg voor iedereen.

Het kneden van gehakt vind ik zelf een ontzetten smerig karweitje. Dat heb ik altijd al gevonden en ik denk ook niet dat dat ooit nog over gaat. Meestal laat ik het draaien van de gehaktballetjes dus aan een ander over. En af en toe als ik de boel wil verrassen draai ik ze zelf. En dan ook meteen een hele grote hoeveelheid zodat ik wat in de vriezer kan leggen voor een volgende ronde of voor in de soep.

Spaghetti met Gehaktballetjes | TalkNomzToMe.nl

Handig om te pinnen!

Zo maak je spaghetti met gehaktballetjes

Begin met het maken van de gehaktballetjes. Doe je gehakt in een kom en voeg hier ei, paneermeel, knoflook, oregano, vers gemalen zwarte peper en, het geheime ingrediënt, vers geraspte Parmezaanse kaas aan toe. Kneed alles goed door en draai van het mengsel kleine gehaktballetjes. Zorg dat de gehaktballetjes zo klein zijn dat je ze in één hap kunt eten. Dat voorkomt een smeerboel en zorgt ervoor dat je neus ook niet zo gemakkelijk in je bord past om de gehaktballetjes door te rollen. Braad de gehaktballetjes in circa 5 minuten in een klontje roomboter rondom aan in de koekenpan. Ze hoeven niet door gaar te zijn.

Snipper de ui en bak deze in het bakvet van de gehaktballetjes. Zit er te weinig vet in de pan kun je een scheutje olijfolie toevoegen. Als de ui mooi bruin begint te kleuren voeg je de tomatenblokjes toe, fijngesnipperde knoflook, oregano en peper en zout naar smaak. Roer alles goed door en voeg de gehaktballetjes weer toe. Schep de gehaktballetjes door de saus heen en laat alles op een zacht vuur nog een kwartiertje pruttelen zodat de smaken goed door elkaar trekken en de gehaktballetjes helemaal door garen.

Terwijl de saus staat te pruttelen kook je de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Wanneer je spaghetti klaar is, is je saus ook klaar om te serveren. Je kunt ervoor kiezen ze spaghetti door de saus te mengen voordat je hem serveert of je schept eerst de spaghetti op en schept hier de saus mooi in het midden bovenop. Rasp nog wat verse Parmezaanse kaas over het geheel heen en versier met wat van de oregano.

Natuurlijk eet je spaghetti met een vork en een lepel. En na het eten kruip je op de bank met Lady & de Vagebond. Perfect family evening.

Eet smakelijk!

Als je de keuken in gaat duiken om dit recept uit te gaan proberen dan zijn we natuurlijk heel erg benieuwd naar hoe het heeft gesmaakt. Geef dit recept een cijfer tussen de 1 en de 5 en help zo de foodgasm score te bepalen.

 

Foodgasm score 1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (Nog geen stemmen)
Laden...

Signed_Linda

Via Twitter , Facebook , Bloglovin’, Pinterest en Instagram kun je ons ook volgen. Vergeet ook niet om een comment achter te laten zodat we weten hoe je maaltijd heeft gesmaakt!

Dit recept verscheen in een andere artikelvorm reeds eerder op Relatieplanet.nl

Delen:

  • Klik om te delen met Twitter (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om op Pinterest te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om op LinkedIn te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om te delen op WhatsApp (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Meer
  • Klik om dit te e-mailen naar een vriend (Wordt in een nieuw venster geopend)

Gerelateerd

Comments

comments

Categorie: Copycat Nomz, Diner, Meaty Nomz, Nomz Tags: Ei, Gehaktballetjes, Lady & de Vagebond, Oregano, Paneermeel, Parmezaanse kaas, Spaghetti, Tomatenblokjes, Ui

Vorig bericht: « Chinese nasi (Of zoals je hem bij de Chinees zou willen krijgen)
Volgend bericht: De eetgewoonten van Vivian »

Lees Interacties

Reacties

  1. sabrina zegt

    april 17, 2017 om 08:02

    mmhh ziet er lekker uit! bedankt voor het recept

    Beantwoorden
  2. Kreanimo zegt

    april 17, 2017 om 10:08

    Ahhhh, Lady en de Vagebond – een van mijn favorietjes van de Disney films.

    Ik ben sowieso ook een pasta gek, maar mag het niet te vaak eten! 😉

    Beantwoorden
    • Linda zegt

      april 17, 2017 om 10:32

      Hoezo mag je het niet te vaak eten? Glutenvrije pasta’s ook geen optie?

      Beantwoorden

Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Foodgasm score




CommentLuv badgeLaat meer berichten zien

Primaire Sidebar

What the Nomz?!

Nomz is slang voor eten. En wanneer je mensen met een voorliefde voor goede nomz en gezelligheid bij elkaar zet kan dat tot onverwachte dingen leiden. Zeker als ze zichzelf niet altijd even serieus nemen en het bereiden van eten net zo'n feestje is als genieten van iedere hap.

Leer ons beter kennen door de pagina De Nomznaisseurs te lezen en door lekker rond te snuffelen op Talk Nomz To Me. Wat iemand op zijn bord legt zegt veel over de persoon ;)

Oh, en als je een van onze recepten zelf uitprobeert vinden we het leuk als je die op social media deelt met #talknomz

Bring the Nomz,

Sergio, Linda en Chimaero

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter

Populairste recepten

  • Taartbodem van Bastogne koeken (No bake!)
    Taartbodem van Bastogne koeken (No bake!)
  • Pastasaus met bleekselderij en wortel
    Pastasaus met bleekselderij en wortel
  • Broodje zalm
    Broodje zalm
  • Chinese nasi (Of zoals je hem bij de Chinees zou willen krijgen)
    Chinese nasi (Of zoals je hem bij de Chinees zou willen krijgen)
  • Molho de piri piri
    Molho de piri piri
  • Gebakken aardappelen met boontjes en spek
    Gebakken aardappelen met boontjes en spek

Heimwee naar Portugal?

Klik hier om naar mijn MediaKit op de blogger MarktPlaats te gaan
mytaste.nl
mytaste.be

Footer

Wat begon als plagerij "Joh, ga anders bloggen als je het zo goed weet", is inmiddels een favoriete bezigheid.
Read More…

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter

Talk Nomz To Me op Instagram

     


Privacy en cookies: Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op deze site, ga je akkoord met het gebruik hiervan.
Voor meer informatie, onder andere over cookiebeheer, bekijk je: Cookiebeleid

Copyright 2015-2019 Traça

 

Reacties laden....