• Spring naar de hoofdnavigatie
  • Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de eerste sidebar
  • Spring naar de voettekst

Talk Nomz To Me

All you need is good food and good company

  • Nomz
    • Bitesized Nomz
    • Bread Nomz
    • Budget Nomz
    • Copycat Nomz
    • Dippable Nomz
    • Drinkable Nomz
    • Festive Nomz
    • Fusion Nomz
    • Healthy Nomz
    • Liquid Nomz
    • Meaty Nomz
    • Mix Nomz
    • Naughty Nomz
    • Quick Nomz
    • Side Nomz
    • Underwater Nomz
    • Veggie Nomz
  • Nomzledge
    • Chef @ Work
    • De eetgewoonten van…
    • Nomz quizzes
    • Cheat sheets
  • Nomzquipment
    • Messen
    • Pannen
    • Tupperware
    • Electrisch
    • Niet electrisch
    • Wishnomz
  • Nomziquette
  • Nomzotheek
  • Wiznomz
    • Nomz Quotes
    • Cheat sheets
    • Nomz Weetjes
    • Tags
  • Places to Nom
  • De Nomznaisseurs
  • Nomzcabulaire
  • Zakelijk
  • In de media
  • Contact
  • Disclaimer
Je bent hier: Home / Nomz / Tonijn wrap spies

Tonijn wrap spies

november 29, 2018 By Linda Reageer

Naar recept gaan Recept afdrukken

Tonijn Wrap Spies | TalkNomzToMe.nl

Een tonijn wrap spies is een recept nodig wat je voor iedere willekeurige gelegenheid kunt gebruiken. Of je nu samen wilt lunchen, een lichte avondmaaltijd wilt nuttigen, of je eens andere hapjes wilt serveren, met deze tonijn wrap spies zul je zeker indruk maken.

Multifunctionele wrap

Wraps zijn ideaal om verschillende gerechten mee te maken. Als “gewone” rol kennen we ze allemaal wel. Soms worden ze schuin doormidden gesneden wat er al direct nóg lekkerder uitziet. (Net als bij een tosti.) En je kunt de wraps nadat ze zijn opgerold in kleine rolletjes van zo’n 2 centimeter breed snijden. Met een prikker erdoor maak je er zo perfecte hapjes van voor een feestje of een gezellig avondje. Zeker een aanrader voor de feestdagen dus!

Indruk maken

Als het meer dan een gewoon hapje moet zijn kun je een stapje verder gaan dan de rolletjes per stuk met een cocktailprikker serveren. Wat wij gaan doen is er een (mini-)maaltijd van maken door meerdere rolletjes aan een sateprikker te rijgen. Een soort van wrap kebab zeg maar. Voor dit recept maken we een tonijnsalade om in de wrap te wikkelen. Als je er echt een feestje van wilt maken, kies je voor verschillende vullingen. Zo kun je een schaal met verschillende spiesen serveren en is er keuze voor iedereen. De manier waarop je de wrap serveert zal zeker indruk maken.

Tonijn Wrap Spies | Talknomztome.nl

Presentatie

Serveer de spiezen op een bord of schaal met een kopgarnituurtje van rucola, cherrytomaat en in halve ringen gesneden rode ui. Serveer je rolletjes als hapje kun je hetzelfde doen met een grote schaal waar je de hapjes op zet.

Tonijn Wrap Spies | TalkNomzToMe.nl
Print
Tonijn wrap spies
Voorbereidingstijd
20 min
 

Chique op een stokje

Aantal: 4 spiesen
Ingredienten
  • 1 blikje tonijn
  • 1 eetlepel kappertjes
  • 1/2 rode ui
  • 2 eetlepels mayonaise
  • 75 tot 100 gram rucola
  • 4 wraps
  • peper en zout naar smaak
Bereidingswijze
  1. Laat de tonijn uitlekken. 

  2. Snipper de rode ui fijn.

  3. Snijdt de kappertjes fijn.

  4. Meng de gesnipperde rode ui en de fijngesneden kappertjes samen met de mayonaise door de uitgelekte tonijn.

  5. Voeg peper en zout naar smaak toe.

  6. Besmeer de helft van een wrap met de tonijnsalade, leg er een handje rucola op en rol de wrap op. 

  7. Snijdt de wrap in rolletjes van zo'n 2 centimeter breed en rijg ze op een sateprikker.

Tip(s) van de chef
  • Kies voor tonijn op water in plaats van tonijn op olie. Zo houd je de salade wat lichter omdat je ook al mayonaise toevoegt.
  • Vind je de salade met mayonaise toch nog te zwaar, vervag dan een eetlepel mayonaise door een eetlepel Griekse of Turkse yoghurt.
  • Hoeveel rucola je nodig hebt is afhankelijk van hoe groot de wraps zijn die je gebruikt. Wees in ieder geval niet te zuinig met de rucola. De knapperige bite die het geeft maakt dit hapje extra lekker!

Als je de keuken in gaat duiken om dit recept uit te gaan proberen dan zijn we natuurlijk heel erg benieuwd naar hoe het heeft gesmaakt. Geef dit recept een cijfer tussen de 1 en de 5 en help zo de foodgasm score te bepalen.

 

Foodgasm score 1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (Nog geen stemmen)
Laden...

Signed_Linda

Via Twitter , Facebook , Bloglovin’, Pinterest en Instagram kun je ons ook volgen. Vergeet ook niet om een comment achter te laten zodat we weten hoe je maaltijd heeft gesmaakt!

Dit recept verscheen in een andere artikelvorm reeds eerder op Relatieplanet.nl

Delen:

  • Klik om te delen met Twitter (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om op Pinterest te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om op LinkedIn te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om te delen op WhatsApp (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Meer
  • Klik om dit te e-mailen naar een vriend (Wordt in een nieuw venster geopend)

Gerelateerd

Comments

comments

Categorie: Brunch, Diner, Hapjes, Lunch, Nomz Tags: Chique, Party, Rode ui, Rucola, Tonijn, Wrap

Vorig bericht: « Mango chutney
Volgend bericht: Pasteis de nata (Portugese lekkernij) »

Lees Interacties

Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Foodgasm score




CommentLuv badgeLaat meer berichten zien

Primaire Sidebar

What the Nomz?!

Nomz is slang voor eten. En wanneer je mensen met een voorliefde voor goede nomz en gezelligheid bij elkaar zet kan dat tot onverwachte dingen leiden. Zeker als ze zichzelf niet altijd even serieus nemen en het bereiden van eten net zo'n feestje is als genieten van iedere hap.

Leer ons beter kennen door de pagina De Nomznaisseurs te lezen en door lekker rond te snuffelen op Talk Nomz To Me. Wat iemand op zijn bord legt zegt veel over de persoon ;)

Oh, en als je een van onze recepten zelf uitprobeert vinden we het leuk als je die op social media deelt met #talknomz

Bring the Nomz,

Sergio, Linda en Chimaero

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter

Populairste recepten

  • Taartbodem van Bastogne koeken (No bake!)
    Taartbodem van Bastogne koeken (No bake!)
  • Broodje zalm
    Broodje zalm
  • Pastasaus met bleekselderij en wortel
    Pastasaus met bleekselderij en wortel
  • Tasnift (Marokkaans panbrood of omabrood)
    Tasnift (Marokkaans panbrood of omabrood)
  • Wat zegt je bestek?
    Wat zegt je bestek?
  • Chinese nasi (Of zoals je hem bij de Chinees zou willen krijgen)
    Chinese nasi (Of zoals je hem bij de Chinees zou willen krijgen)

Heimwee naar Portugal?

Klik hier om naar mijn MediaKit op de blogger MarktPlaats te gaan
mytaste.nl
mytaste.be

Footer

Wat begon als plagerij "Joh, ga anders bloggen als je het zo goed weet", is inmiddels een favoriete bezigheid.
Read More…

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter

Talk Nomz To Me op Instagram

     


Privacy en cookies: Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op deze site, ga je akkoord met het gebruik hiervan.
Voor meer informatie, onder andere over cookiebeheer, bekijk je: Cookiebeleid

Copyright 2015-2019 Traça

 

Reacties laden....